Els sons cèltics de Luar Na Lubre arriben al Calderón

Luar Na Lubre ha oferit més de 2.500 concerts en més de 40 països, on ha participat en festivals destacats en la música folk

Los sonidos celtas de Luar Na Lubre llegan al Calderón
Luar Na Lubre, en un concierto.

Els sons cèltics de Luar Na Lubre, el grup més emblemàtic del folk de Galícia i un dels més importants d’Europa, desembarquen aquest divendres, 11 d’octubre, en el Teatre Calderón d’Alcoi, per a presentar les cançons del seu nou treball ‘Luar Na Lubre XX. Encrucillada’, que arreplega alguns dels temes més emblemàtics del seu ampli repertori, amb la participació de diferents veus que van passar pel grup, a més d’una cronologia fotogràfica i literària de la seua dilatada història, amb els testimoniatges de més de 60 personalitats de la música, la literatura i el periodisme a Galícia.

Luar Na Lubre ha venut més de 350.000 exemplars i ha rebut dos Discos d’Or, 9 Premis de la Música i altres reconeixements, dins i fora de Galícia. Luar Na Lubre ha oferit més de 2.500 concerts en més de 40 països, on ha participat en festivals destacats en la música folk, en els quals ha actuat al costat d’artistes internacionals, com Mike Oldfield, The Waterboys, el llegendari grup The Corrs o Bob Geldof i espanyols, com Víctor Manuel, Miguel Rios, Llum Casal, Ismael Serrano, Pedro Guerra o Diana Navarro.

El concert se celebrarà en el Teatre Calderón d’Alcoi, a les 20.00 hores, i les entrades (des de 15 euros) es poden adquirir en la web: https://home.ticketalcoi.com/ca/eventos/luar-na-lubre-xx-encrucillada/ i en la taquilla del teatre (Plaza d’Espanya, 14), una hora abans de l’inici de l’actuació.

Advertisements

Send this to a friend