Textilhogar facilita més de 1.300 reunions amb les quals impulsar a les indústries

Ateval destaca l'elevada afluència de públic en l'edició que va tancar les seues portes aquest dijous

Textilhogar facilita més de 1.300 reunions amb les quals impulsar a les indústries
Estand d’Ateval en la fira Textilhogar. | ATEVAL

La Fira TextilHogar – Home Textiles Premium va tancar el dijous les seues portes després de quatre dies centrant tota l’atenció del sector internacional, com a aparador de les principals novetats en disseny, tendències i innovació de les signatures més prestigioses tant nacionals com estrangeres. Un certamen que proporciona un revulsiu a l’activitat comercial per a la indústria del tèxtil-llar i que ve marcat per la missió inversa organitzada per ATEVAL, que ha facilitat més de 1.300 reunions amb potencials compradors. Una edició que ha destacat per l’afluència de públic, amb fins a un 20% més que l’any passat, i que s’ha notat especialment en l’activitat viscuda tots els dies en els pavellons. Cal recordar que la trobada s’ha celebrat al costat de Fira Hàbitat València i Espai Cuina SICI, Iberflora i Eurobrico.

Mancant les xifres oficials, el principal aparador internacional del sector Tèxtil Llar a Espanya, deixa bones sensacions i expectatives de negoci per a les empreses expositores, segons assenyalen des de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana, ATEVAL. Un any més, l’associació ha realitzat una important aposta per la promoció internacional del sector, amb l’organització d’una missió inversa amb compradors i prescriptors de 38 països, i ha coordinat les agendes B2B en els estands dels diferents expositors durant els dies de Fira. Una campanya que compta amb el suport d’IVACE Internacional i ICEX.

Segons assenyala Leila Bachetarzi, Directora d’Internacionalització, “en ATEVAL coneixem molt bé el sector, a les nostres empreses i tota la seua oferta, per això per a la coordinació de la missió inversa, filtrem i seleccionem adequadament als compradors que convidem, de manera que tinguen el màxim potencial de compra i que les trobades es traduïsquen en oportunitats de negoci reals, a curt i mitjà termini”.

Advertisements

Send this to a friend