El Egari Gestor de Residus guanya el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi

El Egari Gestor de Residuos gana el Trail Solidari Ciutat d'Alcoi
El gunayador del Trail, al podi.

L’equip Egari Gestor de Residus ha resultat guanyador del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi en categoria masculina. La prova s’ha disputat hui i els vencedors venen a reemplaçar en el palmarés al Trencacames, que va guanyar en 2023. L’equip guanyador ha estat format per Francisco Maciá, Santi Navarro, Sergio Gutiérrez i Miguel Ángel Sánchez. Ha tardat a cobrir els 44 quilòmetres del recorregut un total de 4h 18.08. Els vencedors han celebrat la victòria en la plaça d’Espanya, en la qual s’ha donat cita una gran quantitat de gent que ha aplaudit l’arribada. Els han secundat en el podi, el PowerGym Team (Jairo Laguna, Pau Pascual, Andrés Jover i Miguel Ángel Soriano), també segons l’any passat –amb un canvi en la formació i un temps de 4h 28:10– i el Trail Running Onil (Raúl Romero, Artald Martín, Daniel Vidal i José David Valdivieso) amb un temps de 4h 44:25 ha sigut tercer.

El primer equip femení a travessar la línia de meta en el Trail (44 km) ha sigut el Soliari Lurbel Woman, amb un temps de 5h 41:49 (Alba Villanova, Ana Peydró, Roser Nicolau i Alba Sanegre), mentre que en categoria mixta, s’ha imposat el No volem guanyar, amb un temps de 5h 55:56 (Gorka Martínez, Adriana Mataix, Ator Jornet i Guillermo Tormo).

En el Mig Trail la primera formació a arribar a meta amb tot l’equip al complet –condició indispensable– ha sigut per al PowerGym Baefit, que ha arribat a la meta de la plaça d’Espanya després de 30 quilòmetres i un temps de 2h 50:11. En dones l’equip guanyador ha sigut el Màster Llebres, que han completat la prova després de 4h 02.32 . I en mixt l’equip vencedor ha sigut Hakunamatrail, que ha parat el crono en de 3h 15.05. En marxa el primer equip classificat ha sigut el Schneider Electric Trail, amb un temps de 2h 52:38.

Ha sigut una edició amb pocs canvis en el recorregut. Només una xicoteta en el Trail al seu pas per Mariola. La prova ha comptat amb la participació de 2.000 atletes en els quals s’ha estabilitzat des de fa diverses edicions. En concret han pres part 1.265 homes (62%) per 759 dones (37%).

Totes les classificacions (provisionals) de la prova estan disponibles en el següent enllaç.  CLASIFICACION

Guanyadors en la categoria de Marxa, amb les medalles i després de travessar la línia de meta
El guanyador en el Mig Trail, arribant al final de recorregut.
Advertisements

Send this to a friend