Muro ret homenatge a Francisco Ibáñez

La Fira del Còmic es consolida i és una cita esperada que cada any suma nous seguidors

Muro ret homenatge a Francisco Ibáñez
Les activitats s’han donat a conéixer recentment.

Muro ha preparat una nova edició de la ‘Fira del Còmic’, una cita que està organitzada per l’associació The-Monkiki i que compta amb el suport de l’Ajuntament d’aquesta localitat del Comtat.

En aquesta ocasió el certamen tindrà lloc en l’alberg juvenil Serra de Mariola, recentment inaugurat, i serà els dies 24, 29 i 30 de novembre.

En l’edició d’enguany, segons es va informar en la presentació oficial, es rendirà un homenatge al recordat Francisco Ibáñez amb un ampli ventall d’activitats totalment gratuïtes.

Cal destacar que la inauguració oficial es materialitzarà el 24 de novembre amb una matinal dedicada al còmic infantil i juvenil sota el títol “La plaça del Camacuc”, seguida de la presentació del club del còmic The-Monkiki.

Ja a la vesprada es presentarà una exposició homenatge a Francisco Ibáñez, autor del famós ‘Mortadelo i Filemó’, obrint camí a la resta de propostes que s’executarà a la fi de setmana següent. De fet, la fira es reprendrà el divendres 29 amb el lliurament dels Premis Escolars i els Premis Monkikis, mentre que el dissabte 30 serà el dia més extens quant a activitats, amb més de vint propostes que inclouen tallers de creació de còmics i pintura, desfilades, concursos i exposicions. Dins d’aquestes últimes trobarem una dedicada a la celebració del 40é aniversari de “Masters de l’Univers” a Espanya i una altra centrada en l’esmentat Francisco Ibáñez “des de l’Ajuntament mantenim el nostre compromís amb iniciatives culturals que fomenten la participació intergeneracional i continuarem donant suport a una proposta com aquesta que té tant d’acolliment entre molta gent”, afirma l’edil Joventut; Sergi Silvestre.

Dins de la programació també figura un taller de doblatge impartit per Mediterranean Acting, que comptarà amb la participació de la reconeguda actriu Julia Sorlí, coneguda pel seu treball en sèries com “Shin Chan” i “Doraemon”.

D’igual forma, hi haurà sessions de signatures amb autors destacats com Miguel Quesada (“El guerrer de l’Antifaç”) i José Fonollosa (“Vampi”) “amb aquesta fira ressaltem la importància del còmic a l’hora de connectar generacions i cultures a través de les seues narratives visuals, així que animem que tots els fans d’aquesta manera artística al fet que s’acosten per a conéixer tot el que hem preparat”, detalla Fran Monleón, representant de The-Monkiki.

Advertisements

Send this to a friend