El Campus d’Alcoi de la UPV comença el curs apostant per l’ocupació

Entre les 10.00 i les 14.00 hores, diversos experts dels departaments de recursos humans de diverses empreses estaran realitzant simulacions d'entrevistes a tots els estudiants i titulats de la UPV

El Campus d’Alcoi de la UPV comienza el curso apostando por el empleo
El Campus ha instal·lat un dom en la plaça Ferrándiz i Carbonell

El Servei Integrat d’Ocupació de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha instal·lat un dom en la plaça Ferrándiz i Carbonell del seu Campus d’Alcoi per a dur a terme hui el seu Interview Lab o Laboratori d’Entrevistes de Treball.

Entre les 10.00 i les 14.00 hores, diversos experts dels departaments de recursos humans de diverses empreses estaran realitzant simulacions d’entrevistes a tots els estudiants i titulats de la UPV i assessorant-los sobre com millorar quan s’enfronten a una entrevista laboral real.

Es tracta d’una experiència de gran valor per als joves que -a més de poder comptar amb l’experiència d’una entrevista de treball simulada- comptaran amb els comentaris d’aquests experts en recursos humans sobre com millorar i convéncer als seus futurs entrevistadors i presentar millor el seu curriculum vitae. Aquestes entrevistes es gravaran en vídeo i se’ls enviaran posteriorment a tots els participants.

S’acostaran a Alcoi professionals del Servei Integrat d’Ocupació de la UPV i directius de les empreses Aitex, Altadia, Blinker, Erum, Facephi i Multiscan, que atendran els interessats durant tot el matí. Per a Lola Salvador, Vicerectora d’Ocupació i Formació Permanent de la UPV, “comptar amb aquesta experiència és fonamental per als xics i aquesta és una més de les iniciatives que fomentem des del vicerectorat per a connectar als nostres estudiants i titulats amb empreses molt involucrades amb l’ocupació qualitativa juvenil que busca aquest jove talent en la UPV”.

Send this to a friend