Turisme destina 40.000 euros a Cocentaina per a promocionar la Fira de Tots Sants

Turisme destina 40.000 euros a Cocentaina per a promocionar la Fira de Tots Sants
Una concorreguda plaça El Pla i el Palau al fons, durant la Fira de Tot Sants.

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’ajuntament de Cocentaina, per a la realització d’accions de promoció dels productes turístics.

D’aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina un total de 40.000 euros a l’Ajuntament de Cocentaina en 2024 per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció de festes de rellevant interés turístic, com és la ‘Fira de Tots Sants’.

En el conveni amb l’Ajuntament de Cocentaina, se secundaran diferents actuacions en el marc de la 678 edició de la ‘Fira de Tots Sants’. En concret, es promocionarà la ‘Fira’ en diferents tipus de mitjans de comunicació de nivell autonòmic, nacional i internacional, a més de contractar espais publicitaris d’exterior situats en punts estratègics de gran afluència.

Així mateix, la promoció també es realitzarà a través d’una campanya publicitària, que consistirà en pantalles instal·lades en les oficines de Correus de les principals capitals de la Comunitat Valenciana i de les comunitats autònomes limítrofes.

També, la ‘Fira de Tots Sants’ tindrà presència continuada en les xarxes socials a través de influencers, i comptarà amb nous vídeos promocionals i material gràfic que, a més, inclourà la nova cartelleria d’aquesta edició.

Promoció de la ‘Fira’ a través de l’esport
De la mateixa manera, mitjançant aquest acord es promociona la ‘Fira de Tots Sants’ a través de l’esport, àmbit amb gran visibilitat mediàtica en l’actualitat. Un dels esdeveniments esportius en els quals es promociona la Fira és ‘Ultratrail Muntanyes’, que va tindre lloc el mes de gener passat i va transcórrer per les comarques de l’interior de la província d’Alacant i València.

Un altre dels esdeveniments serà el ‘VII Trail FTS’, carrera d’atletisme de muntanya que se celebrarà el pròxim 10 de novembre i que discorrerà dins del Parc Natural Sierra de Mariola, i del terme municipal de Cocentaina.

La ‘Fira de Tots Sants’ és un dels esdeveniments més identitaris des del punt de vista cultural, social i econòmic de Cocentaina, a més de tindre un caràcter singular i exclusiu per aquesta mena de celebració en tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Advertisements

Send this to a friend