Creixen les visites a Textilhogar

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha protagonitzat la inauguració oficial de les fires de l'hàbitat al costat de la consellera Nuria Montes.

Creixen les visites aTextilhogar
Inauguració de la Fira a la qual va assistir Carlos Mazón.

Les tres fires monogràfiques entorn de l’hàbitat, Textilhgogar i el mobiliari i equipament per a la cuina han viscut una multitudinària segona jornada amb milers de visitants i compradors internacionals. L’afluència segueix la tònica de la primera jornada, en la qual fins i tot va sorprendre molts expositors per l’afluència de públic tenint en compte que, tradicionalment, la primera jornada de fira sempre ha sigut més tènue respecte als dos dies centrals, més intensos habitualment quant a visitants. No ha sigut així i les bones sensacions del primer dia s’han ratificat amb l’avançament de les primeres estimacions de visitants professionals. De fet, en la inauguració oficial d’ahir, el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha remarcat que el primer dia del certamen es va registrar un 30% més de visitants que l’any passat i ha indicat que el grup d’esdeveniments firals que se celebren aquests dies en Fira València “han penjat oficialment el cartell de no hi ha bitllets”.

Mazón ha estat acompanyat en el seu recorregut oficial per les instal·lacions de Fira València per la consellera d’Innovació, Indústria, Turisme i Comerç, Nuria Montes, al costat d’altres autoritats empresarials i institucionals. En la seua intervenció davant els mitjans, el president de la Generalitat ha destacat l’activitat de Fira València i ha assenyalat Hàbitat com “l’esdeveniment industrial més important d’Espanya i de les grans fires europees” i ha assenyalat que la Comunitat Valenciana “trepitja fort en desenvolupament industrial” gràcies a la nostra capacitat d’exportació, disseny i producte de “primer nivell”.

Un bosc taronja sorgit de la ment de Sigfrido Serra

Un altre dels grans atractius d’aquesta edició d’Hàbitat, Textilhogar i Espai Cuina SICI està sent la instal·lació sorgida de la inquieta ment creatiu del dissenyador valencià Sigfrido Serra, que ha ideat un original ‘*orange *forest’ amb grans teles taronges i un espai ‘outdoor’ de clara inspiració mediterrània. Un espai que està causant sensació entre els visitants i que el propi *Sigfrido defineix com “una experiència sensorial completa. En lloc de limitar-ho a una simple mostra de productes tèxtils i mobiliari, busquem que aquest espai representara una invitació a interactuar, experimentar i reflexionar sobre el disseny”. Per a Serra “la inspiració principal prové de la naturalesa, en particular del paisatge de l’Albufera de València, amb el seu característic vesprejar taronja. Al mateix temps, ens enfoquem a fusionar eixa tradició amb l’avantguarda i la innovació en el disseny, creant alguna cosa que reflectira el millor de tots dos mons”.

Advertisements

Send this to a friend