Muro tracta amb els empresaris sobre sòl industrial i la CV-60

Muro trata con los empresarios sobre suelo industrial y la CV-60
Participantes en la reunión entre Ayuntamiento y la Plataforma

Representants de la Plataforma per la reindustrialització territorial (integrada per FEDAC, IBIAE i COEVAL), s’han reunit amb l’alcalde de Muro, Vicent Molina, amb la finalitat d’intercanviar prioritats, millores i projectes que afecten el teixit empresarial d’aquestes comarques (Alcoià-El Comtat-Foia de Castalla i Vall d’Albaida).
En la trobada, que s’emmarca en la roda de consultes que la Plataforma realitza en els municipis de les comarques de manera habitual, també ha assistit el regidor de promoció econòmica de Muro, Saúl Serrano.
Molina ha plantejat almenys tres aspectes que són de vital importància per al futur de Muro i de les localitats més pròximes i que tenen a veure, principalment, amb el sòl industrial, la carretera CV-60 que condueix a Gandia, i la rebaixa dels tràmits burocràtics en el dia de les empreses pel que a les administracions es refereix.
Rafa Francés, Javier Expósito i Natxo Gómez, per part de FEDAC, Héctor Torrente, per part de IBIAE, i Vicent Donat, de COEVAL, han conegut per boca de l’alcalde que la localitat disposa de mig milió de metres quadrats de terreny per a destinar a ús industrial. Una excel·lent notícia que, no obstant això, requereix ara -segons Molina- del suport econòmic de les administracions per a costejar la projecció urbanística. És per això que Muro ha demanat a la Plataforma que sol·licite a l’administració autonòmica que pose en marxa una línia d’ajudes perquè es puga impulsar des dels ajuntaments l’execució d’aquest sòl en aquells municipis que ho tinguen planificat.
Referent a això, la Plataforma per la reindustrialització territorial s’ha compromés a fer arribar a la Generalitat aquesta necessitat, “màximament quan ja existeix el sòl i la decisió per part de l’Ajuntament de generar el tan demandat terreny industrial. La nostra obligació és ajudar a les localitats que tenen sòl industrial i volen posar-ho a la disposició de l’empresariat”, ha dit Gómez.

Advertisements

Send this to a friend