Textilhogar obri les seues portes amb 61 expositors i 183 marques representades

Comptarà amb gran protagonisme de les empreses de les nostres comarques

Textilhogar obri les seues portes amb 61 expositors i 183 marques representades
Una imatge de la passada edició de la Fira Textilhogar.

Al complet. Fira València serà escenari en uns dies, des de demà dilluns 30 de setembre al dijous 3 d’octubre, d’una de les majors convocatòries conjuntes dels últims anys de la indústria de l’hàbitat, tèxtils per a la llar i mobiliari i equipament per a la cuina. Textilhogar, una vegada més, comptarà amb gran protagonisme de les empreses de les nostres comarques. En total seran 23 les empreses presents en els pavellons de Fira València que acullen el certamen que compleix 52 edicions.La inauguració oficial està prevista dimarts que ve a les 12.00 hores.

Una cita global i majúscula en la qual Fira Hàbitat València aferma la trajectòria de creixement de les últimes edicions i completa el seu aparador amb una nova edició de la veterana Textilhogar Home Tèxtils Premium i de la biennal Espai Cuina SICI.
Textilhogar Home Tèxtils Premium es consolida com la millor companya de viatge d’Hàbitat i enguany reunirà en el pavelló tèxtil a 61 expositors directes i 183 marques representades, un 11% de les mateixes de França, Països Baixos i Portugal. Entre la presència
Una convocatòria en la qual destacaran les millors propostes en tèxtils per a la llar i el contract, amb un espai destacat per als editors tèxtils i en el qual brillarà la instal·lació central del dissenyador *Sigfrido Serra -nomenat com un dels creatius de l’any- que de la mà de la revista Interiors ha ideat una fantasia tèxtil denominada ‘Orange Forest’, d’inspiració mediterrània i que serà el contenidor on se situe també la zona de tendències tèxtils d’AITEX.

La major projecció internacional
Un dels grans objectius d’estar dins de l’aparador de Textilhogar serà l’obertura cap als mercats estrangers i, en aquest sentit, un any més la fira comptarà amb la Missió Inversa Internacional coordinada per la patronal ATEVAL – Home Tèxtils From Spain i que compta amb la col·laboració d’IVACE + i Internacional i ICEX per a portar a la fira a compradors i prescriptors estrangers d’alt poder de compra i gran interés per a les empreses expositores.
Per a aquesta edició de 2024 la campanya ha tancat la visita de més de huitanta compradors i prescriptors d’un total de 38 països, tots ells mercats d’especial incidència i potencial per al tèxtil ‘made in Spain’. En aquest sentit Textilhogar 2024 comptarà amb la presència, a través d’aquesta acció, de compradors procedents de 38 països.
Amb tot això, segons apunta la directora de l’Àrea d’Internacionalització d’ATEVAL – Home Tèxtils Premium, Leila Bachetarzi, s’ha conformat un grup de compradors i prescriptors amb “un perfil molt atractiu per a les empreses expositores ja que es tracta tant de distribuïdors, fabricadors de mobles entapissats o encarregats de compres de grans empreses com a prescriptors (arquitectes, decoradors i interioristas) dels principals estudis de disseny vinculats al sector tèxtil i interessats a abordar contactes comercials a l’entorn del negoci del contract”.
Tal com assenyala Bachetarzi, l’obertura als mercats internacionals “és pràcticament una obligació per a les nostres empreses” i, en aquest sentit, “plataformes com la que ens brinda Textilhogar suposa una gran oportunitat de trobar noves oportunitats de negoci, especialment amb la concurrència de certàmens com a Fira Hàbitat València i també Espai Cuina SICI. Conjuntament representem un gran esdeveniment molt atractiu per als compradors internacionals”.
Un altre dels grans atractius d’aquesta edició de Textilhogar serà el pavelló tèxtil on se situa -Nivell 3 Pavelló 3– ja que al costat de tota l’oferta comercial dels expositors del sector acollirà dues importants instal·lacions de disseny i avantguarda que preveuen atraurà a milers de visitants.

Advertisements

Send this to a friend