Nirvel i la Font Roja col·laboren en la creació d’una app del parc

Des de 2023, la Fundació Nirvel ha vingut col·laborant estretament amb la Font Roja en diverses iniciatives, que han anat des de la creació d'itineraris educatius, fins a la realització de tallers de conscienciació ambiental.

Nirvel i la Font Roja col·laboren en la creació d'una app del parc
Representants de la Fundació i del parc, acompanyats del conseller (en el centre).

La Fundació Nirvel, en col·laboració directa amb el Parc Natural de la Font Roja, han presentat la nova aplicació mòbil anomenada ‘Descobreix el Parc Natural del Carrascar de la Font Roja’, que li converteix en el primer a la Comunitat Valenciana a disposar d’aquesta eina. L’app busca enriquir l’experiència del visitant, proporcionant informació detallada sobre la seua flora, fauna, i patrimoni cultural, amb la finalitat de fomentar el coneixement i la conscienciació sobre la importància de la seua conservació.
Durant la presentació, Vicente Martínez Mus, conseller de Medi Ambient, va destacar la importància de la col·laboració amb la Fundació Nirvel i com la seua participació ha sigut clau per al desenvolupament d’aquesta eina. Per part seua, Consuelo Vaquer, CEO de Nirvel Beauty Group i Patrona de la Fundació, va posar l’accent en la satisfacció de l’organització per participar en projectes que combinen tecnologia i divulgació per a la conservació del medi ambient.
Des de 2023, la Fundació Nirvel ha vingut col·laborant estretament amb la Font Roja en diverses iniciatives, que han anat des de la creació d’itineraris educatius, fins a la realització de tallers de conscienciació ambiental. Aquestes accions han sigut fonamentals per a atraure a més de 32.000 visitants al centre d’interpretació en l’últim any.

Advertisements

Send this to a friend