L’Esportiu vol volar alt a Eivissa

Els blanc-i-blaus es presenten a Eivissa "en el nostre millor moment”, com reconeixia el tècnic, qui en la prèvia animava a la seua plantilla “a demostrar-lo”

El Deportivo quiere volar alto en Ibiza
Javi Antón és felicitat per un grup de joves aficionats blanc-i-blaus en el partit contra l’Alcorcón. ALEX LETA

L’Alcoyano té demà (12.00 hores) una oportunitat d’or per a donar un colp damunt de la taula i que vegen als de Vicente Parras com un ferm candidat a qualsevol objectiu pensant en el play-off d’ascens.
Els blanc-i-blaus es presenten en Can Misses “en el nostre millor moment”, com reconeixia el tècnic, qui en la prèvia animava a la seua plantilla “a demostrar-lo”.
“Hem crescut molt en aquests dos últims partits”, deia en referència a les victòries enfront del Intercity i Alcorcón. “Hem d’anar amb personalitat, demostrar que podem jugar en qualsevol escenari amb les nostres armes. Sumar 9 punts de 9 possibles ens situació en una posició privilegiada en la taula”, va reconéixer.
Serà la tercera visita de l’Alcoyano a Can Misses d’Eivissa. De la primera va eixir victoriós amb un gol d’Ángel López a deu del final en la temporada del retorn a Segona B. La segona va ser relativament fa poc, al gener passat, i els de Vicente Parras es van emportar un 3-0 d’un Eivissa que en aquells dies anava amb un tir.
“Ara mateix estem en condicions d’anar a qualsevol escenari i fer-nos forts. Tenim armes suficients per a guanyar allí i en qualsevol camp. Plantejar un partit de tu a tu”, va pronosticar Parres.
Tots dos equips arriben a aquest partit igualats a 8 punts. Els de Lluis Martí, un tècnic que entre altres equips ha dirigit a Tenerife, Esportiu, Girona, Leganés i Sporting, amb un parell de play-off d’ascens a Primera Divisió, encara no sap el que és guanyar en Ca *Misses.
Els dos partits que porta disputats, enfront de Vila-real B i Hèrcules, van acabar amb empat a un. Fora si que ha sigut capaç de guanyar en l’Alfredo di Stéfano i a Iecla, per a perdre en el seu últim partit a Mèrida amb un gol del ex blanc-i-blau Llibert en el temps de descompte.
“Serà un partit d’individualitats”, vaticina Parras, qui creu que tots dos equips estan “bastant igualats” a nivell col·lectiu´.
A més del tècnic, va parlar Ferni, un dels jugadors de moda d’aquest Alcoyano, qui considera que l’equip va demostrar “personalitat” per a revertir la situació després del 0-3 enfront del Múrcia.
“Tots ens mirem un poc el melic i vam fer un pas avant. Davant l’Intercity vam fer un partit molt seriós i al *Alcorcón els dominem, fins i tot el resultat va quedar curt”, va explicar el madrileny, qui se sent “molt a gust” en l’Alcoyano. “Les característiques de l’equip i el *Collao, beneficien al meu joc”, va admetre.

Advertisements

Send this to a friend