El descobriment del cartell pregona hui la 678 edició de la Fira

La presentació serà a partir de les 20:*00h al pati d'armes del Palau Comtal

El descobriment del cartell pregona hui la 678 edició de la *Fira
El congrés de la Fira de Tots Sants s’ha celebrat recentment

Amb l’arribada de la tardor, Cocentaina intensifica els preparatius per a la pròxima Fira de *Tots Sants que en la seua 678 edició se celebrarà de l’1 al 3 del pròxim mes de novembre. La posada de llarg del certamen serà aquesta nit, a partir de les 20:00h, en el transcurs d’un acte que s’ha previst al pati d’armes del Palau Comtal i que espera alguna sorpresa per al públic que acudisca a la cita. En la presentació oficial es donarà a conéixer en societat al compositor contestà Ignacio García Vidal com a persona encarregada de llegir el Privilegi del Rei Pere IV durant la inauguració oficial, al mateix temps que podrem veure per primera vegada el cartell que anunciarà la Fira 2024. Aquesta obra ha sigut creada pel banyerí Leo Ferre, el qual va ser el guanyador del concurs que per a tal efecte va convocar l’Ajuntament de la Vila Comtal mesos arrere. A més, s’explicaran les principals novetats que tindrà la Fira d’enguany, es detallaran els diferents serveis que podrà trobar el visitant i fins i tot es donaran a conéixer pinzellades de l’oferta cultural o d’oci.

També veurà la llum l’espot que promocionarà la Fira de Fires a través dels mitjans de comunicació o les plataformes digitals. Tot això, per segona vegada consecutiva, conduït per l’humorista valencià Eugeni Alemany “l’any passat es va estrenar en aquesta labor i la veritat és que va agradar molt a tota la gent, per això repetim format. Estan tots convidats a conéixer com serà la Fira d’enguany i no es poden perdre la presentació”, avançava aquesta setmana l’edil Marcela Richart; la qual està al capdavant del departament municipal que coordina l’esdeveniment. Les seues paraules, i les de l’alcalde Jordi Pla, tancaran la vetlada obrint camí a unes setmanes que seran frenètiques perquè tot estiga punt el 31 d’octubre, vespra de l’obertura del gran espai de sensacions que és la Fira de Cocentaina.

Destacada participació en l’IV Congrés sobre la Fira de Tots Sants

D’altra banda, destacar que un centenar de persones han pres part aquesta setmana en el Congrés Anual sobre la *Fira que en aquest 2024 ha aconseguit la seua edició número quatre. Experts en sostenibilitat, innovació i responsabilitat social, així com representants d’institucions i empreses, van acudir a una cita que va servir per a analitzar qüestions referides a l’aposta per la innovació de cara transformar les fires en esdeveniments sostenibles i eficients. El primer edil de la capital del *Comtat, Jordi Pla, va ser l’encarregat d’inaugurar el dimecres les sessions acompanyat de la regidora de *Fira; Marcela Richart.

 

Send this to a friend