Aitex aborda en un congrés les noves tendències cosmètiques

La influencer i divulgadora, Boticaria García, va donar el seu punt de vista sobre l'ús actual de les xarxes socials i ha oferit a les empreses, bones pràctiques a seguir.

Aitex aborda en un congreso las nuevas tendencias cosméticas
El congreso contó con la presencia de la popular Boticaria García.

Més de 200 professionals i empreses del sector cosmètic, vinguts de tota Espanya, s’han reunit en Aitex per a assistir a la tercera edició del Congrés de la Indústria Cosmètica. Una jornada professional dedicada a les últimes tendències i innovacions en l’àmbit del sector cosmètic.
Amb un enfocament d’innovació, tendències i regulacions, l’esdeveniment ha proporcionat informació valuosa sobre la situació de la cosmetologia i la aparotologia, oferint també oportunitats de networking per als professionals que han acudit a Alcoi.
Sota el títol ‘Cosmetologia: nous horitzons en la cura i la bellesa’, Aitex ha oferit les tècniques i eines necessàries per a cuidar i millorar la pell i el cabell, parlant de productes, tractaments, tècniques i rutines de bellesa. La influencer i divulgadora, Boticaria García, va donar el seu punt de vista sobre l’ús actual de les xarxes socials i ha oferit a les empreses, bones pràctiques a seguir.

Send this to a friend