Nova convocatòria de la beca dirigida a estudiants de medicina

La quantia serà de 2250 euros, a abonar en dos pagaments des de l'Ajuntament d'Alcoi

Nova convocatòria de la beca dirigida a estudiants de medicina
Façana de l’edifici principal de l’Ajuntament d’Alcoi. | ARXIU

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha convocat recentment la Beca de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’, la qual suposa una ajuda econòmica per a les persones estudiants en el camp de la medicina. Concretament, l’import d’aquesta beca serà de 2250 euros, a abonar en dos pagaments: el 90% una vegada notificada la resolució i la resta en justificar la finalització satisfactòria dels estudis subvencionats.

Per a presentar la sol·licitud per a aquesta beca, els interessats poden fer-ho mitjançant instància al Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Alcoi, i el termini és de 10 dies hàbils des de la publicació de la convocatòria al BOP. En aquesta sol·licitud s’haurà d’adjuntar, entre altres, el currículum, un certificat universitari i la justificació de la situació econòmica familiar. Tota aquesta informació està disponible a la convocatòria de la beca i a la seu electrònica de l’Ajuntament.

L’edil de Salut Pública, Carles Sansalvador, ha destacat la importància d’aquesta ajuda, com “un reconeixement als futurs professionals sanitaris de la nostra ciutat, que tenen una tasca essencial en la nostra societat”. També, ha defensat “la necessitat del sistema sanitari públic, com s’ha demostrat aquests últims anys”.

Send this to a friend