Alcoi viurà aquest diumenge la tradicional Romeria a la Font Roja

En principi està previst que de cara a demà millore la situació meteorològica

Alcoi viurà aquest diumenge la tradicional Romeria a la Font Roja
La imatge pelegrina de la patrona, camí del Santuari. ARXIU

Aquest diumenge 22 de setembre tindrà lloc la Romeria a la Font Roja, dins dels actes de celebració de la Festivitat de la Verge dels Lliris. Es tracta una celebració és d’Interés Turístic Provincial i en principi no hi ha previsió que ploga.

Després de la ‘Despertà’, a les 6.45 hores començarà la Romeria des de la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc, amb la imatge pelegrina de la Verge. Al seu pas pel cementeri es resa un respons en memòria dels difunts, alhora que durant la Romeria, les filaes Muntanyesos i Aragonesos serviran timonet als participants.

Està prevista l’arribada de la Verge a la Font Roja sobre les 10.30 hores, quan es farà la recepció. A les 12 serà la Missa davant el Santuari, en la qual participa el Cor d’Alcoi. Actuarà també la Casa d’Andalusia i hi haurà una dansà popular organitzada pel Grup Carrascal.

Cal destacar que un any més hi haurà servei d’autobusos, amb eixides des de les 6.30 fins a les 16 hores, cada 20 minuts, en la parada del carrer Sant Tomàs. El preu és de 2 euros per persona, a excepció de les persones jubilades i els menors de 4 anys, que tindran el viatge gratuït.

Send this to a friend