Ximo Canet consciència sobre el fons de la mar a través de l’art

‘El fluir de les aigües' està exposada en el Club de Golf de Xàbia

Ximo Canet consciència sobre el fons de la mar a través de l'art
Ximo Canet pintant una de les obres de l’exposició.

El pintor Ximo Canet ha portat el seu art a Mallorca en la fira ‘Al Gaida Art’ que es va celebrar el passat cap de setmana.

Aquest esdeveniment, reconegut pel seu enfocament en la creativitat i la innovació, va ser l’escenari en el qual Canet mostre una part de la seua exposició titulada ‘El fluir de les aigües’, una sèrie d’obres que reten homenatge al món marí i a la problemàtica de les espècies en perill d’extinció al Mediterrani.

L’exposició ‘El fluir de les aigües’ al complet ha estat disponible des del 20 de juliol en el Club de Golf de Xàbia i serà allí fins al 15 d’octubre.

Durant la seua estada a Xàbia, Canet ha presentat una col·lecció que fusiona peixos en perill d’extinció amb paisatges submarins, convidant a l’espectador a explorar i reflexionar sobre la fragilitat de l’ecosistema marí.

Ara, l’artista ha decidit portar 20 d’aquestes obres a Mallorca, com a part de la seua participació en la fira d’art d’Algaida.

A l’abril, Canet ja va mostrar aquesta exposició a Eivissa, i ara torna a les Balears amb una proposta que continua creixent.

I és que, l’exposició ha sigut un projecte en constant expansió, iniciat fa diversos anys, i que ha anat incorporant noves obres a mesura que l’artista ha aprofundit en la seua temàtica.

El seu objectiu és oferir una reflexió profunda sobre l’estat del fons marí, usant el seu art per a destacar la bellesa de l’oceà i conscienciar sobre la seua deterioració.

“Cada quadre de l’exposició té un missatge, determinat però cada espectador va descobrint coses diferents. Són peces dinàmiques que donen peu a la imaginació i que permeten submergir-te dins de les aigües”, conclou el pintor.

Advertisements

Send this to a friend