Jacobo Santana coincideix a Andorra amb Pedro Sánchez en la seua visita a la Selecció Espanyola de MTB

L'alcoià va formar part de l'equip tècnic en qualitat de tècnic de camp

Jacobo Santana coincideix a Andorra amb Pedro Sánchez en la seua visita a la Selecció Espanyola de MTB
Pedro Sánchez y Jacobo Santana –a la dreta– a Andorra.

Del 26 d’agost a l’1 de setembre, l’estació d’esquí Pal Arinsal d’Andorra va acollir el 35 Campionat del Món de Bicicleta de muntanya amb la participació dels millors especialistes d’aquest esport. Fins allí es va desplaçar Jacobo Santana, que va formar part de l’equip tècnic de la Selecció Espanyola en qualitat de tècnic de camp.

És el cinqué any que l’alcoià realitza aquesta labor d’assessorament i acompanyament als circuits tractant d’aportar la seua àmplia experiència en un món en el qual porta més de tres dècades. Entre les alegries que es va emportar va ser veure com Hugo Franco es penjava la plata en la categoria júnior de descensos.

Entre els convidats estava el president del govern, Pedro Sánchez, que es va passar a saludar a l’equip espanyol i els seus entrenadors. Jacobo Santana va poder veure com l’empresa il·licitana, Mondraker, de la qual és corredor i ambaixador, va utilitzar una imatge seua com a reclam publicitari en l’estand que va muntar aprofitant la celebració del Mundial.

Send this to a friend