L’Escola d’Idiomes obri un segon termini per a obtindre plaça en setembre

L’Escola d’Idiomes obri un segon termini per a obtindre plaça en setembre
Escola d’Idiomes d’Alcoi

L’Escola Oficial d’Idiomes que imparteix docència per a l’alumnat de les comarques de l’Alcoià i El Comtat, obri el proper divendres 13 de setembre un nou període per a demanar plaça per a estudiar una de les 5 llengües disponibles: anglés, francés, italià, alemany i valencià.
Dilluns 16 l’alumnat, qui no puga acreditar coneixements de l’idioma que desitja estudiar, se sotmetrà a les corresponents proves de nivell que serviran per a ubicar-los en el curs corresponent en què es matricularan. Més info: https://portal.edu.gva.es/eoialcoi/matricula/test-de-classificacio/
El 20 de setembre eixiran publicats els resultats d’adjudicació de les places ofertades, i a partir d’eixe dia es podrá formalitzar la matrícula. Tota la tramitació es pot fer per mitjà del portal telemàtic: https://portal.edu.gva.es/adminova/eoi/

Novetat per als que treballen
Una de les novetats més interessants del curs que s’inicia en setembre és que, part de la docència (excepte en italià) que s’imparteix en Alcoi es podrà fer de manera semipresencial, afavorint així l’accés a aquests estudis a aquelles persones a les quals la seua feina els impedisca acudir de manera regular a les classes, o aquells qui tinguen altres dificultats familiars o personals per a fer-ho.
Per tant, a partir d’aquest nou curs, a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi es poden triar entre dues modalitats (segons nivell i idioma):
Presencial – 120 hores lectives distribuïdes en dues classes setmanals de dues hores de duració en dies alterns (dilluns i dimecres o dimarts i dijous). 100% d’assistència i material complementari en AULES.
Semipresencial – 120 hores lectives distribuïdes en una classe presencial setmanal de dos hores de duració i una classe de treball autònom a través de la plataforma AULES. 50% d’assistència + curs estructurat en AULES compatible amb la presencialitat.
El professorat tindrà contacte amb l’alumnat en el 50% presencial per a practicar les activitats comunicatives i resoldre dubtes i l’altre 50% seria de contacte amb l’alumnat a través de la plataforma AULES o l’email per a resoldre dubtes, corregir treballs etc.

Valencià A2
Una altra de les novetats per a aquest curs és que s’impartirà el nivell de bàsic en Valencià, que equival a l’A2. Està pensat per a aquelles persones que no tenen cap coneixement previ de l’idioma o han tingut un contacte molt esporàdic amb l’idioma. Recordem que els idiomes són vitals per a accedir a processos de selecció de faenes públiques (oposicions) i que també poden servir per a créixer professionalment en el món. de l’empresa o simplement per a per a conéixer món.
Més informació en la Escola d’Idiomes (Avinguda d’Andalusia), en el telèfon: 965 53 36 60 o al correu electrònic: 03017825@edu.gva.es

Advertisements

Send this to a friend