Unión Alcoyana llança una nova web i App

Com a principals novetats, inclou l'opció de contacte directe amb el mediador, sol·licitar un servei d'assistència urgent, rebre notificacions que permeten l'autogestió de les seues pòlisses i emplenar un comunicat de sinistre d'actuacions o diversos

Unión Alcoyana llança una nova web i App
Seu de la Unión Alcoyana, a Alcoi.

Unión Alcoyana Seguros llança una nova web i App, una àrea per als seus clients amb un disseny més actual, àgil i intuïtiu. Un espai renovat que permet al client interactuar amb la companyia en qualsevol moment, tindre a l’abast tota la informació sobre les seues assegurances, contactar amb el seu mediador, sol·licitar assistència, comunicar un sinistre i veure el seu seguiment, realitzar pagaments o modificar dades; de manera autònoma i senzilla. A més, l’actualització de l’àrea de clients inclou el llançament d’una nova APP mòbil, que ja està disponible per a iOS i Android.

Com a principals novetats, inclou l’opció de contacte directe amb el mediador, sol·licitar un servei d’assistència urgent, rebre notificacions que permeten l’autogestió de les seues pòlisses i emplenar un comunicat de sinistre d’actuacions o diversos. La nova plataforma ofereix també accés al seguiment dels expedients de sinistre, fins i tot el client rebrà notificacions perquè puga estar sempre informat. Per descomptat, s’ha incrementat la seguretat del portal, garantint la confidencialitat de la informació dels assegurats.

A més de l’àrea de clients i l’app, la companyia ha actualitzat també la seua pàgina web corporativa. “La nova web posa en valor la funció del mediador i la proximitat amb el client que ens caracteritza; millorant l’experiència de l’usuari, facilitant la cerca d’informació mitjançant una navegació simple i intuïtiva; integrant noves prestacions per a millorar el servei d’atenció al client i aplicant nous estils visuals concordes amb la nostra imatge publicitària”; segons ressalten des de l’entitat.

D’aquesta manera, Unión Alcoyana Seguros fa un pas més en la seua estratègia d’orientació i servei al client de la mà de la seua xarxa de mediació i, al mateix temps, apostant per la digitalització dels seus processos. Segons indica Vicente Rico, director d’operacions de la companyia, “la mediació és, sens dubte, el nostre canal de referència amb el client. Això no canviarà. El que sí que és cert, és que hem d’estar on i quan ens busque el client independentment del canal que trie per a comunicar-se amb nosaltres. D’aquesta manera, encara que prioritzem l’atenció presencial i telefònica a través de la mediació i dels nostres gestors, ara també, donem resposta en la web, l’aplicació mòbil i en les xarxes socials. En definitiva, millorem el nostre servei d’atenció al client 24/7”.

Nou ecosistema digital d’Unió Alcoiana
Aquesta actualització de l’àrea de clients i de la web, s’emmarca en un projecte més ampli que ha posat en marxa Unión Alcoyana, en el seu compromís per prestar un servei de qualitat al client. Per a Leocadio Ortega, director de tecnologia i projectes “aquesta actualització és una important fita dins del procés de transformació digital que estem implementant i ens ajuda a aconseguir els objectius de negoci, que ens hem marcat amb el nostre nou ecosistema digital. No sols ens permet col·locar al client en el centre de l’organització i millorar el servei que li prestem; si no que també, implica l’ús d’una tecnologia que ens permet treballar amb el mediador de manera col·laborativa, transparent i en temps real, després de cada interacció amb el cliente”.

Advertisements

Send this to a friend