Donaran ús dotacional a l’edifici del McDonald’s quan es trasllade

Donaran ús dotacional a l'edifici del McDonald’s quan es trasllade
Restaurant McDonald’s en Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi preveu mantindre les instal·lacions del McDonald’s, una vegada la cadena abandone la ciutat per a traslladar-se a la veïna Cocentaina. Així ho va comunicar ahir la regidora d’Administració Local, Lorena Zamorano, en resposta a un prec presentat per Guanyar demanant que l’espai tornara a l’estat original per a convertir-lo en una zona recreativa.
Zamorano va explicar que no tenen clar encara l’ús que li donaran a aquest edifici construït en una parcel·la dotacional, la qual cosa sí que descarten és cedir-lo de nou per a la seua explotació com a restaurant, com tampoc contemplen derrocar les instal·lacions, ja que “seria una llàstima desaprofitar un edifici que ja està fet i que pot reutilitzar-se com una dotació pública per a un barri que, a més, ha crescut molt en els últims temps”, remarca. D’altra banda, estudien la instal·lació de plaques fotovoltaiques en la coberta del *párquing, però encara és una opció que cal valorar.
Per part de Guanyar, la regidora Mari Carmen *Paredes lamenta la decisió del govern municipal de no dedicar l’espai a zona verda íntegrament, especialment l’aparcament.
Convé recordar que des d’alguns anys aquesta franquícia no pot utilitzar el McAuto a causa d’una sentència judicial, en la qual es decretava limitar l’ús de part de l’espai exterior en haver-se construït sobre un terreny qualificat com a zona verda. Quan el mes de juliol passat es va anunciar el pròxim trasllat del restaurant enfront de Gormaig, ja llavors es va avançar que aquest espai, de propietat municipal perquè es tracta d’una concessió, passarà a ser d’ús de la ciutadania.

Recepció de l’obra de Rodes
En un altre ordre de coses, en resposta a preguntes de Vox ahir en el Ple, l’alcalde Toni Francés va confirmar que la recepció de les obres del parc tecnològic de Rodes s’havia produït a la fi d’agost, si bé l’empresa adjudicatària disposa d’un mes per a efectuar les labors de neteja i posada a punt de l’edifici.
Indicar que Francés va ser present en la sessió plenària malgrat estar de permís de paternitat des del passat 10 d’agost i haver delegat funcions en el vicealcalde de Compromís, Álex Cerradelo.

Advertisements

Send this to a friend