El Alcoyano cerca la primera de moltes victòries

Després de dos empats seguits, el Deportivo necessita començar a guanyar

L'Alcoyano cerca la primera de moltes victòries
Ferni és un dels jugadors més en forma de l’equip.

Arriba demà (19 hores) en el Collao, el primer partit gran de la temporada. Igual per a algú sembla que siga prompte, hauria preferit veure aquest clàssic de la Primera Federació en un altre moment, quan els equips estigueren més assentats, però el calendari no entén de gustos i serà la dessetena visita del Murcia al Collao, les tres últimes van acabar amb victòria ‘pimentonera’ i caldria remuntar-se a 1995, amb el gallec Luis García de tècnic, per a trobar l’últim triomf blanc-i-blau.
Enfrontar-se tan prompte, amb la competició arrancant, fa que cap dels dos es trobe en plenitud ni física, ni tàctica, ni tampoc mental. Si el Murcia va començar de meravella, despertant admiració després de véncer 1-2 en l’Estadi Jesús Navas al Sevilla At. en la jornada inaugural, set dies després, un acabat d’ascendir, el Yeclano, baixava els fums als de Fran Fernández, en el derbi murcià (0-1).
Més regular ha sigut el comportament de l’Alcoyano, que porta dos empats, a més després d’igualar un gol en contra en el primer terç de partit. En el Nou Colombí s’esperava veure una mica més d’eixe equip cridat a lluitar pel play-off, però els de Vicente Parras van fer aigua en la pressió en la primera part i en la segona van tindre més la pilota però amb apagada d’idees a l’hora de generar perill en l’àrea rival.
L’Alcoyano recupera per a demà al seu capità Imanol després de complir sanció però té tres dubtes, Antón i Borja Granero compten amb moltes opcions de jugar malgrat que en el Nou Colombí van acabar sent substituïts, mentre que preocupa més l’estat de Niang, vital davant l’Algesires i també amb molt de protagonisme els minuts que va disputar enfront del Recre.

Manu García i Raúl Alcaina
Les dues aficions tindran en qui fixar-se. La del Murcia, en el meta Manu García, que va deixar un grat record però que no va seguir per desavinences amb el club, mentre que el dol de demà suposarà el retorn de Raúl Alcaina al Collao després d’eixir en l’últim mercat hivernal al Depor i deixar més de 100.000 euros en concepte de traspàs i que està cedit fins a final de temporada.

Advertisements

Send this to a friend