Dona a llum sola a la seua casa i tira al bebé en una paperera

La dona de 45 anys ha sigut ingressada a la presó provisional a l'espera de l'autòpsia

Dona a llum sola a la seua casa i tira al bebé en una paperera del lavabo
Exterior de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. ARXIU

Una dona de 45 anys ha sigut detinguda a Alcoi per donar a llum a un bebé de poc més de 30 setmanes de gestació i llançar-lo a una paperera del seu propi domicili. Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest periòdic, la partera va ser traslladada en ambulància a l’hospital Verge dels Lliris i allí va assegurar que havia patit un avortament.
Poc després es descobriria que el que havia passat en realitat és que havia parit sola a casa i que a causa de la forta hemorràgia que patia, finalment hauria decidit telefonar a una ambulància perquè l’assistira, deixant abandonat a la seua sort al nounat.

Embaràs ocult
L’esborronador succés va ocórrer a principis de la setmana passada. Pel que sembla, l‘embarassada hauria ocultat el seu estat a tot el seu entorn, fins i tot al seu propi pare, amb el qual vivia. Ni tan sols ell li hauria ajudat en el moment de l’enllumenament, que presumptament es va produir en el bany de l’habitatge familiar.
Després d’acudir a l’Hospital i comprovar els fets, la dona va ser detinguda per la Policia, passant a disposició judicial en les hores posteriors al colpidor incident.
Segons ha pogut saber El Nostre Ciutat, en aquests moments la dona roman a la presó provisional, a l’espera dels resultats de l’autòpsia del nounat, que revelarà si va nàixer ja sense vida o, per contra, va morir a conseqüència de no rebre atenció sanitària durant i després del part. Alguna cosa que determinarà el futur judicial de l’arrestada, que podria enfrontar-se a un delicte d’assassinat.

Advertisements

Send this to a friend