Teatre, dansa i música per a la temporada cultural que ve

El Teatre Calderón inicia la seua programació el 14 de setembre

Teatre, dansa i música per a la temporada cultural que ve
Amigos de la Música presentarà al desembre ‘Totally Tina’.

Arriba setembre i, amb ell, una nova temporada per a la cultura. Després del període vacacional, el Teatre Calderón d’Alcoi presenta un avanç de la seua programació per al primer trimestre, repleta de propostes de teatre, dansa i música.

El tret d’eixida serà el 14 de setembre amb ‘Mar o com sobreviure a un tsunami’, un teatre circense dirigit per Ana Donoso i protagonitzat per Rebe a Rebes, artista especialitzada en aeris molt coneguda a l’entorn del circ.

El següent torn serà per a ‘Luar Na Lubre’, grup de música cèltica que presenta en concert el seu nou àlbum titulat ‘XX Encrucillada’. Serà l’11 d’octubre.

Dos dies més tard, el Teatre Calderón acollirà ‘L’Enterrador’, un teatre que ret homenatge a les persones que van deixar un testimoniatge d’humanitat i dignitat enmig de l’horror i la barbàrie de la Guerra Civil i la postguerra. L’obra està dirigida per Gerard Vázquez, produïda per Pepe Zapata i coproduïda per Teatre de Dues/Mediterrània.

A continuació, del 21 al 25 d’octubre, el Calderón albergarà la XXXIII Mostra de Teatre d’Alcoi.

Amigos de la Música
L’Associació d’Amics de la Música també ha preparat una programació cridanera per a la temporada 2024-2025. El 27 d’octubre arrancarà el cicle de propostes culturals de l’Associació amb l’òpera ‘La Tosca de Puccini’, coproduïda per Òpera 2001 i Òpera de Massy (Paris-Sud). L’obra, amb la seua versió original en italià i els seus tres actes, transportarà als espectadors a la Roma de 1800.

El plat principal arribarà al desembre, amb l’homenatge musical a Tina Turner. L’espectacle, ‘Totally Tina’, aterra a Alcoi des de Londres, després d’haver triomfat per tot el món. El seu gran èxit es deu, sobretot, a la veu de Justine Riddoch, als músics en directe, i a un equip de ballarins professionals que recrea les coreografies originals i un vestuari que reprodueix fidelment els vestits que Turner lluïa sobre l’escenari.

Un altre dels grans atractius que inclou l’Associació d’Amics de la Música en la seua programació és el tribut ‘Dancing ABBA’ de ‘La Moguda Valenciana’, un concert únic que uneix música, ball i animació i que farà reviure les cançons més conegudes del grup suec a tots els assistents.

A més, l’Associació portarà a Alcoi una àmplia oferta cultural que inclou el concert de música d’any nou de l’European Strauss International Orchestra’, el ‘Rèquiem de Mozart’ o la XII setmana gran del piano, al juny de 2025, entre altres.

Send this to a friend