Detingut un jove de 25 anys que cuidava d’una plantació de marihuana

Va ser descobert perquè va denunciar el robatori de 75 plantes per part d'uns encaputxats

Detingut un jove de 25 anys que cuidava d'una plantació de marihuana
Exteriors de la comissaria de la Policia Nacional a Alcoi. ARXIU

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública a Alcoi. L’home estava a cura d’un habitatge en la qual hi havia una plantació de marihuana en la seua modalitat ‘indoor’. Acudia dues vegades al dia per a realitzar les labors de cultiu.

Els fets van ocórrer de matinada, quan una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional va acudir a un domicili on, pel que sembla, havien entrat a robar. Quan van arribar a l’habitatge dels fets, van trobar la porta principal completament fracturada i oberta.

Una vegada en el lloc, van descobrir que a l’interior del domicili hi havia tota una plantació ‘indoor’ del que, semblava ser, marihuana. L’habitatge havia sigut transformada per a labors de cultiu, amb la instal·lació corresponent d’aire condicionat, filtres, focus, transformadors i terra per a sembra. El fluid elèctric també estava sent derivat de manera il·legal.

Pel que sembla, durant la matinada, diverses persones encaputxades havien accedit després de trencar la porta, emportant-se 75 plantes de marihuana que hi havia en el seu interior.

Poc després, els agents van esbrinar que a l’habitatge accedia un home dues vegades al dia, ja que estava a cura de la plantació. El jove, un espanyol de 25 anys amb antecedents, va ser detingut després d’interceptar-lo pels voltants del Muro d’Alcoi.

En total van ser confiscades 140 plantes de marihuana que llançaven un pes de 9,5 quilograms, juntament amb tots els utensilis utilitzats per al cultiu.

Send this to a friend