Detingudes dues dones per emmordassar a una anciana per a robar-li joies a Benifallim

La Guàrdia Civil ha arrestat a tres persones en total per diversos incidents similars en tota la província

Detingudes dues dones per emmordassar a una anciana per a robar-li joies a Benifallim
Durant l’actuació, els investigadors van intervindre el vehicle utilitzat en la comissió dels delictes.

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones de nacionalitat espanyola per la seua presumpta participació en una sèrie de robatoris comesos en habitatges de persones majors en diferents localitats de la província d’Alacant. L’operació ha permés desarticular aquest grup criminal que aprofitava la vulnerabilitat de les víctimes per a perpetrar els delictes.

La investigació es va iniciar al juliol, quan una dona de 77 anys va denunciar en la Guàrdia Civil de Novelda que dues dones desconegudes, suposadament interessades a comprar un pis de la mateixa finca, van aconseguir entrar en el seu habitatge, on la van distraure per a robar-li diverses joies valorades en 1.300 euros. Aquest succés es va relacionar amb l’ocorregut dies abans, on una anciana de 86 anys va ser agredida i emmordassada per dues dones que li van robar un anell i una polsera d’or en el seu domicili de Benifallim.

El grup criminal estava compost per tres persones amb nombrosos antecedents policials, entre els quals es trobaven dues dones de 24 i 45 anys, encarregades d’executar els assalts, i un home de 49 anys, qui s’encarregava de realitzar els trasllats a llocs on cometien els delictes.

En finalitzar la fase d’investigació, malgrat els continus moviments i canvis de domicili dels sospitosos, els agents van aconseguir donar amb la seua ubicació, esbrinant que residien en el municipi d’Elda. Amb la informació, els investigadors van intervindre i procedint a la seua detenció.

Els detinguts, als quals se’ls imputen els delictes de robatori amb violència i intimidació i furt en interior d’habitatge, i els qui compten amb nombrosos antecedents per fets similars, han sigut posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Novelda, que ha decretat la seua llibertat amb la imposició de mesures cautelars.

Send this to a friend