La pedrera com a cor del club

El Serelles FS dissenya una nova temporada amb l'objectiu de formar jugadors sòlids des de la base

La pedrera com a cor del club
Raúl Gutiérrez, un dels fitxatges del Serelles, en la seua anterior etapa en el club.

Arranca el mes d’agost i amb ell, l’inici de la pretemporada per a moltes plantilles de diferents modalitats esportives. Entre elles es troba el Serelles, un club que cada any continua creixent i sumant jugadors a la seua base per a enfortir el futbol sala a la nostra ciutat.

Enguany, el primer equip celeste tindrà per segona temporada consecutiva a Pablo Pérez ‘Pablito’ al timó com a entrenador, acompanyat pel delegat Axel Domínguez i l’encarregat de material Fernando Pérez.

Encara que hi ha hagut canvis en la plantilla, l’equip per al nou curs 2024-2025 compta amb moltes cares conegudes que continuen i altres que tornen. Entre les noves incorporacions destaquen tres jugadors ja familiaritzats amb el club. Moyano, un porter de gran agilitat sota pals, torna a l’equip després d’un any fora per motius laborals. Raúl Gutiérrez, un ala que després de jugar un any a Cocentaina amb Ye Faky, torna a l’equip alcoià, destacant pel seu colp de pilota i la seua capacitat per a situar-se en la pista. Fran, un altre ala procedent del Sènior B, s’uneix a l’equip principal, aportant intensitat en el joc i pressió en la primera línia.

Quant a les renovacions, jugadors clau com Jorge, Dako –que començarà quan es recupere de la seua lesió–, Nando, Alejandro Puig, Borjita, Iván -qui no començarà fins a la jornada 9 per sanció-, Sergiete, Michi, Castu, Xavo i Topo, seguiran en l’equip. Amb aquests fitxatges i renovacions, s’ha confeccionat una plantilla composta íntegrament per jugadors d’Alcoi, combinant experiència i joventut, així com talent de la pedrera.

L’objectiu per a aquesta temporada és el mateix que l’any passat: aconseguir la permanència #al més prompte possible. A més, el Serelles cerca que els jugadors joves i de la pedrera adquirisquen experiència en una categoria tan competitiva com és la Tercera Divisió. “Fitxar està molt car, per la qual cosa hem de tirar amb el que hi ha a casa, i per a això s’està treballant des de fa anys. Ara ja cada any s’incorpora alguna novetat a la plantilla del primer equip, per la qual cosa cal experimentar #com més prompte millor a eixos jugadors per a no patir en la categoria i poder mirar cap amunt”, explica Dako, coordinador de la pedrera.

Renovació total en la pedrera
Enguany s’ha dut a terme una transformació absoluta en la pedrera, buscant millores i persones amb ganes de portar als equips a aconseguir els seus objectius. El Sènior B estarà entrenat per Valentín, un tècnic de Villena amb experiència en nombrosos clubs de la zona. La seua tasca serà tant ajudar l’equip B a fer el salt al primer equip, com col·laborar en la coordinació d’entrenadors, el sistema de joc i l’estructura del club. Aaron Ortega dirigirà a l’equip C, mentre que Alejandro Egea estarà al capdavant del Juvenil A de 1a Regional.

Enguany, el Serelles mantindrà el mateix nombre d’equips que l’any passat, però amb la novetat d’un nou conjunt cadet, format per jugadors que el curs anterior eren infantils i han pujat de categoria. A més, s’espera la formació d’un equip femení, pendent de confirmació al setembre per la falta de jugadores.

Un altre dels punts pels quals porta despuntant el club des de fa anys, són els convenis amb els col·legis que, mancant tancar algunes reunions de principi de temporada, seguiran #avant. Aquests acords aporten massa social al club i permeten formar als #xiquet i #xiquet en activitats esportives, a més de facilitar la seua transició als equips propis del club una vegada finalitzada la seua etapa escolar.

“La veritat que estem contents amb el creixement que estem tenint els últims anys. Sabíem que els fruits que comencem a sembrar fa 4-5 temporades els anàvem a començar a arreplegar ara, i així està sent. La pedrera és la part fonamental de l’estructura del club, tant és així que, hui dia, el primer equip està tot format per jugadors d’Alcoi, molts eixits ja de la pedrera. L’equip de treball i les hores que hi ha darrere de tot això són incomptables, però sempre dic que val la pena quan veus els resultats i a la gent contenta”, segueix Dako.

Així doncs, de cara a l’inici del curs, el club continua tenint un objectiu: “Mantindre totes les categories dels nostres equips, intentar donar un saltet més en el Juvenil A estant en la part alta de la classificació i continuar afermant i millorant el nivell de l’estructura del club que fa que contínuament vagen eixint jugadors per als equips sèniors, la qual cosa fa que s’aferme i consolide el nostre projecte”, conclou el coordinador de la pedrera celeste.

Send this to a friend