Sergio Cortés dimiteix com a president de la Unió Ciclista

Després de set anys al capdavant, al·lega raons personals

Sergio Cortés dimiteix com a president de la Unió Ciclista
Sergio Cortés durant la seua presidència. ARXIU

Sergio Cortés deixa la presidència de la Unió Ciclista Alcoi (UCA) després de set anys de dedicació plena al club, en els quals ha mantingut i potenciat activitats esportives, a més de recuperar unes altres. La seua dimissió irrevocable, motivada per raons personals, va ser anunciada mitjançant un comunicat dirigit a la junta directiva i als socis de la UCA.

Cortés ha sigut una figura central en l’UCA des que es va unir com a membre i, posteriorment, com a director de l’entitat. Va assumir la presidència en 2017, després del mandat de Fulgencio Sánchez, qui va succeir a Santiago Blanquer, un líder de llarga data en la Unió Ciclista. La presidència de Cortesa va ser renovada en 2022 i novament al febrer d’enguany, en totes dues ocasions per falta de candidatures alternatives. Va acceptar continuar en el càrrec amb l’esperança que nous membres prengueren la responsabilitat, però finalment no completarà el seu mandat.

La dimissió, segons explica el ja expresident en la seua carta de renúncia, es justifica per motius de caràcter personal i familiar, i per haver excedit el temps acordat per al càrrec. També per la falta de temps i suport per a atendre el club com mereix. No obstant això, Cortés romandrà en funcions fins a la pròxima assemblea anual de la UCA i s’ha compromés a convocar una assemblea extraordinària per a assegurar una transició ordenada.

Malgrat la seua dimissió, Sergio considera que la seua gestió ha sigut positiva. Durant el seu mandat, s’ha mantingut el prestigiós Trofeu Sant Jordi – Santiago Blanquer, s’ha creat un equip femení, s’ha celebrat el Trofeu Sant Jordiet i s’ha recuperat la Pujada a Sant Antoni. A més, en el seu comunicat, Cortés destaca la col·laboració amb altres entitats i l’augment d’ingressos per subvencions.

Send this to a friend