Alcoi eleva el risc de tempestes durant aquest dimecres

Continua activa l'alerta per graníssol i forts vents

Alcoi eleva el risc de tempestes durant aquest dimecres
Estat en què va quedar la piscina del Preventori per l’arrossegament de terra. RRSS

Alcoi ha elevat el risc per tempestes a nivell taronja durant la jornada d’aquest dimecres. Després de l’episodi de fortes pluges d’ahir, que van acumular fins a 25 litres en 45 minuts en algunes zones del terme municipal, segueix l’alerta per graníssol i ratxes importants de vent, segons ha avisat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Convé destacar que la tempesta que va afectar la ciutat en la vesprada d’ahir, va comportar algunes incidències en el nucli urbà, com a acumulacions d’aigua en punts com el pont Paco Aura i el Camí Antic de Madrid, en el llit del riu, que va haver de ser tancat al trànsit de vehicles durant unes hores.

D’altra banda, la piscina del Preventori va patir arrossegaments de terra, quedant impracticable i no apta per al bany. Per aquest motiu i fins a un altre avís, ha quedat tancada i no es podrà entrar fins a un altre avís.

L’Ajuntament ha comunicat diverses d’aquestes incidències, com també ha reconegut la labor de la Policia i els equips de neteja i resta de serveis implicats, que van actuar ahir i durant aquest matí per a resoldre les complicacions «de manera àgil», en paraules del vicealcalde, Álex Cerradelo.

Per a la jornada de hui, i atés que s’ha elevat l’alerta a nivell taronja, Cerradelo recomana a la població extremar les precaucions.

Send this to a friend