Manu García i Pastrana, últimes incorporacions per a l’Alcoyano

El primer és porter i procedeix del Real Murcia, mentre que el mitja punta ve de l'Atlètic Balears

Manu García i Pastrana, últimes incorporacions per a l'Alcoyano
Manu García arriba per a competir per la titularitat amb Jaume Valens.

Quan semblava que el Deportivo mantindria la porteria amb els dos porters de la passada temporada, Perales i Jaume Valens, el club va sorprendre en anunciar l’arribada de Manu García, porter procedent del Real Murcia. García, amb experiència en equips com el Nàstic de Tarragona, Ponferradina i Extremadura, va disputar 23 partits en tres temporades en Segona Divisió amb aquests dos últims equips i va ser el porter amb més porteries a zero la passada campanya.

Manu García arriba per a competir per la titularitat amb Jaume Valens, un pilar fonamental en l’última temporada sota la direcció de Parras. No obstant això, el Deportivo encara compta amb tres porters, i tot apunta al fet que Perales, suplent en tots els amistosos excepte un, serà baixa.

Per part seua, Pastrana, mitja punta de 27 anys, s’uneix a l’Alcoyano després de tres temporades en l’Atlètic Balears, on va marcar 7 gols. Va ser format com a futbolista en la pedrera de l’Alcorcón, i també va passar pel filial del Celta.

Amb més de 150 partits en la tercera divisió i experiència internacional en categories inferiors, Pastrana arriba a l’Alcoyano com a reforç del mig camp de l’equip. L’extremeny signa per una temporada amb opció a una altra, completant la la plantilla amb un total de 14 fitxatges.

Send this to a friend