Un robatori en la instal·lació elèctrica del Molinar va posar en risc el subministrament d’aigua potable a Alcoi

La ràpida intervenció dels operaris de l'empresa concessionària va evitar problemes en el servei

Un robatori en la instal·lació elèctrica del Molinar va posar en risc el subministrament d'aigua potable a Alcoi
Operari d’Aqualia treballant en els voltants del brollador.

En la matinada del passat divendres es va produir un robatori de cablejat en la instal·lació elèctrica del brollador del Molinar. Una circumstància que va causar danys importants en el funcionament del sistema, la qual cosa va posar en risc el subministrament d’aigua potable a la població, que haguera generat una situació d’emergència per a la ciutat.

Segons ha informat l’Ajuntament, tan prompte com es va tindre coneixement de l’incident, el personal de guàrdia de l’empresa adjudicatària del servei es va desplaçar a la instal·lació per a comprovar l’abast dels danys. Ràpidament, es van mobilitzar tots els mitjans que Aqualia té en la zona per a resoldre el problema el més prompte possible i evitar que les seues conseqüències afectaren la població.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca la importància de «garantir un servei de qualitat i continu per a tota la ciutadania”. En aquest sentit, explica que gràcies a l’envergadura de la concessionària, aquesta va poder aconseguir d’urgència materials de diferents magatzems de l’empresa a la Comunitat Valenciana.

Send this to a friend