L’Alcodiam iniciarà l’OK Lliga amb un calendari exigent

Els de Lorenzo Pastor es marquen la permanència com a principal objectiu

L'Alcodiam iniciarà l'OK Lliga amb un calendari exigent
Alcodiam i Liceu s’enfrontaran en la primera jornada de Lliga. | ARXIU

L’Alcodiam ja coneix el seu calendari per a la temporada 2024/2025. Amb un inici complicat i un final més favorable per al conjunt blaugrana, els de Lorenzo Pastor afronten la competició amb un principal objectiu: la permanència en la primera divisió de l’hoquei patines nacional.

El començament de la temporada serà més tard de l’habitual a causa de la celebració del Mundial d’hoquei patines a Itàlia, que es disputarà del 16 al 22 de setembre en Novara. Així, el conjunt alcoià tindrà més temps per a preparar-se per a una temporada que es preveu tan igualada com l’anterior.

El P.A.S Alcoi donarà el tret d’eixida contra el Liceu en el Palau dels Esports de Riazor el 12 d’octubre, mentre que el seu primer partit a casa serà el 16 d’octubre, quan reben al Barça. “Tenim un inici complicadíssim, però al final hem de jugar tots contra tots i toca afrontar-lo sense pressió i intentar traure sempre una cosa positiva”, explica Lorenzo Pastor.

ÚLTIM PARTIT, EL 3 DE MAIG
L’última trobada de la lliga regular es jugarà el 3 de maig, fora de casa, contra el Lleida. Després d’aquesta data, l’Alcodiam disputarà el ‘play-off’, el ‘play-out’ o descansarà, depenent del seu acompliment durant la temporada. “És veritat que, al final de la lliga, juguem tres dels últims cinc partits a casa i això juga a jugar al nostre favor si la lliga està ajustada; és un bon calendari”, continua el tècnic blaugrana.

Que l’OK Lliga és una competició igualada no hi ha dubte, i que el desenllaç pot ser de moltes formes tampoc. “Tots els equips es reforcen bé i segur que és una lliga ‘igualadísima’. Serà molt important tindre tranquil·litat i que no ens passe això d’aquesta temporada al final del curs. No va ser relaxació, però ens va faltar eixe punt per a la salvació matemàtica i com més prompte millor l’aconseguim millor”, afig Pastor.

L’OBJECTIU
L’únic objectiu de l’Alcodiam se centra en la permanència: “A partir d’ací, tot el que vinga, benvingut”, confirma el Lorenzo. L’equip vol evitar l’esglai de la temporada passada que, amb 34 punts es va jugar la permanència en tres partits contra el Girona. “L’any passat vam fer una molt bona lliga, però per calendari i per la situació d’altres equips, la resta va puntuar molt i a nosaltres ens va faltar un punt. No va ser relaxació, però ens va faltar eixe punt per a la salvació matemàtica. Enguany, com més prompte millor l’aconseguim, millor”, conclou el tècnic alcoià.

Send this to a friend