Lucía Pascual és elegida presidenta de la Cambra de Comerç

És la primera dona a assumir el càrrec, prenent el relleu a Pablo de Gracia

Lucía Pascual és elegida presidenta de la Cambra de Comerç
Lucía Pascual en la votació.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi ja compta amb una nova presidenta.

Lucía Pascual, CEO de Transportes Pascual, ha sigut triada per unanimitat per part del ple cameral, convertint-se en la primera dona a ostentar aquest càrrec, prenent així el relleu a Pablo de Gracia, que va ser president d’aquesta entitat sis anys.

D’aquesta manera, el càrrec de tresorera que ocupava fins a la data Pascual, passarà a les mans d’Isabel Calatayud, de Licors Sinc, que també ha obtingut el suport total per part del ple.

Pascual ha agraït el suport al ple i la gestió exercida per De Gracia, i ha avançat que la seua idea és culminar els projectes iniciats per l’anterior president, indicant com a objectius “consolidar i completar el projecte cameral vigent i els seus eixos fonamentals. A ajudar en la internacionalització de les empreses, oferir formació específica a persones treballadores i aturades de totes les edats, a promocionar el comerç de proximitat i el creixement de les empreses. I sobretot a lluitar pel nostre signe d’identitat, pel camí del qual no hem d’allunyar-nos: el de la indústria. I per a això necessitem millorar el sòl industrial que tenim i aconseguir l’àrea industrial Alcoi Sud”.

Send this to a friend