Banyeres acull la gravació d’un episodi de ‘La Ruta Morancos’

S'emetrà en una data no determinada a partir de setembre

Banyeres acull la gravació d'un episodi de ‘La Ruta *Morancos’
Los Morancos van gravar diferents escenes a Banyeres.

El conegut duo humorístic format pels germans César i Jorge Cadaval, més coneguts com Los Morancos, va visitar Banyeres i Bocairent en els últims dies, en el marc de la gravació d’un dels episodis del seu nou programa, ‘La Ruta Morancos’. Aquest programa, presentat per rTVE en col·laboració amb Shine Ibèria, té com a objectiu recórrer diferents pobles d’Espanya oferint un toc humorístic mentre destaquen els costums i tradicions locals.

Durant la seua estada en Banyeres, Los Morancos es van entrevistar amb diverses associacions i col·lectius del municipi per a donar a conéixer algunes de les seues característiques més singulars. Un dels moments més destacats va ser la desfilada de vestits de paper, inspirat en el qual organitza el Museu Valencià del Paper, mostrant la creativitat i habilitat artesanal dels habitants.

A més, els humoristes van participar en un xicotet correfoc al costat de la Colla de Dimonis de la Quarantamaula, destacant la tradició del foc tan arrelada en la cultura local. L’associació de la Llegenda de Sant Jordi també va formar part de les gravacions, amb una aportació sobre la Llegenda de Sant Jordi, el Drac i la Princesa.

En l’àmbit gastronòmic, es va realitzar un reportatge sobre el ‘herbero’, una beguda tradicional de la regió, i es va entrevistar persones per a parlar sobre l’elaboració d’aquest licor. El final de les gravacions es va dur a terme al Castell, proporcionant un tancament espectacular i pintoresc a l’episodi.

‘La Ruta Morancos’ combina l’humor característic dels germans Cadaval amb un profund respecte i apreciació pels costums i tradicions dels pobles que visiten. El programa segueix a César i Jorge des del seu Sevilla natal fins a diverses localitats d’Espanya, incloses algunes parades en el camí de Sant Jaume, on els humoristes interactuen amb personatges més entranyables i participen en treballs tradicionals de cada municipi.

Banyeres acull la gravació d'un episodi de ‘La Ruta Morancos’
Amb un grup de la Colla de Dimonis la Quarantamaula.
Banyeres acull la gravació d'un episodi de ‘La Ruta Morancos’
Els germans Cadaval durant la seua estada a Banyeres.

Send this to a friend