Nuria Ruiz i Blanca Núñez, millor disseny de tèxtil llar

Concurs convocat per la Càtedra Aitex-UPV

Nuria Ruiz i Blanca Núñez, millor disseny de tèxtil llar
Acte de lliurament dels premis.

Nuria Ruiz i Blanca Núñez han resultat guanyadores de la novena edició del Concurs de Disseny per a tèxtil llar de la Càtedra Aitex-UPV. Al certamen es van presentar 37 propostes (31 en la modalitat d’estampació i 6 en la de ‘Jacquard’). Blanca Núñez s’ha imposat amb “Aura” i Nuria Ruiz amb “Marena”. Rebran un premi de 1.000 i 1.500 euros, respectivament.

El jurat va valorar l’originalitat, creativitat i tendències de moda, qualitat tècnica i desenvolupament i presentació dels treballs realitzats. La finalitat d’aquests premis és el reconeixement als millors teixits dissenyats i desenvolupats per a la seua posterior aplicació a la tèxtil llar.

En aquest concurs, les propostes han optat a dues modalitats; la tècnica d’estampació i la ‘tejeduría’ jacquard. El jurat ha estat format per empreses i entitats tèxtils de les nostres comarques que, a més de valorar els treballs, també han conegut de primera mà el potencial dels estudiants del campus.

Després de la deliberació del jurat, a més de les guanyadores, s’han atorgat segons i tercers premis. En segon lloc han quedat Anass Boukitaya i María López Ricart, que van obtindre 500 i 1.000 euros i els tercers de 250 i 500 euros han recaigut en Patricia Garrido i Aitana Senabre.

Send this to a friend