Muro impulsa el comerç local, amb el ‘Bo de la Tardor’

Els ciutadans podran adquirir bons per diferents valors d'entre 10, 20, 50 i 100 euros,

Muro impulsa el comerç local, amb el ‘Bo de la Tardor’ la Tardor’
Presentació de la campanya.

L’Ajuntament de Muro ha presentant aquesta setmana la campanya “Bo de la Tardor” amb l’eslògan ‘Compra ací, bo per a tots’, que arrancarà el pròxim 9 de setembre. La iniciativa forma part del programa ‘Bo comerç Muro 2024’. En aquesta ocasió s’han destinat 50.000 euros per als xecs de compra. La iniciativa s’ha presentat a la convocatòria de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i té com a objectiu el foment i impuls del comerç local i el reforç del teixit econòmic.
Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Saül Serrano, els ciutadans podran adquirir bons per diferents valors d’entre 10, 20, 50 i 100 euros, pagant la meitat del seu import, fins a 100 euros per persona. A més, es pot optar a la compra dels xecs encara que no s’estiga empadronat a Muro.
D’altra banda, es podran acumular diferents bons d’un mateix beneficiari en una única compra i cada bo s’ha d’utilitzar pel seu import total en una sola vegada. El xec haurà de mostrar-se en el comerç en el moment del pagament de la compra, i es podrà presentar tant imprés en paper com en el dispositiu mòbil del client.
Els xecs adquirits en la present campanya tindran validesa fins al 6 d’octubre i es podran utilitzar en qualsevol dels comerços associats a la present campanya. La ciutadania podrà identificar els comerços amb un adhesiu que es col·locarà en els aparadors com a identificatiu.
El tècnic de l’ADL, Manolo Moll, ha explicat que per a aquelles persones que tinguen dificultat per a la tramitació de la compra en línia dels bons, s’habilitarà un horari d’atenció al ciutadà per a facilitar aquesta adquisició. El servei es prestarà a l’Oficina de Turisme, situada en la plaça del *Matzem, 3, amb atenció de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, fins a esgotar el crèdit disponible. Per a la compra dels bons en l’oficina, els consumidors hauran d’acudir amb la targeta bancària per a abonar l’import. No es permet el pagament en efectiu.

Send this to a friend