Ernesto Ferrándiz signa la portada de la revista de les festes 2024

Després d'aquest acte avança el compte arrere cap als festejos a Cocentaina

Ernesto Ferrándiz firma la portada de la revista de las fiestas 2024
El acto tuvo lugar en el patio del Palau Comtal.

Cocentaina mira amb detall l’avanç del calendari ja que això significa que cada vegada estan més a prop les esperades Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Mártir. Mentre arriba l’avantsala de les jornades grans, els actes previs es continuen succeint i divendres passat a la nit va tindre lloc la presentació de la revista de festes, al pati d’armes del Palau Comtal. Noelia Sellés, integrant de la Junta de Festes, va ser qui va conduir la cerimònia, donant pas en primer lloc a Ernesto Ferrándiz Briva amb la finalitat que descobrira la imatge que ha creat perquè servisca com a portada d’aquesta esperada publicació. “He realitzat un muntatge fotogràfic en el qual he volgut plasmar al patró en el centre, al costat dels escuts de les Filaes de càrrec del 2024, deixant així constància per al futur dels qui van ser els protagonistes.Tot això està emmarcat amb els escuts de la resta de formacions festeres i en el fons veiem l’emblema de la nostra Junta de Festes”, va explicar el creador.
La vetlada va avançar amb l’explicació dels continguts que trobarem en la citada Revista sent Marcos Monar, el coordinador d’aquesta, l’encarregat d’enumerar els diferents textos que donen forma al volum. Destaquen un ampli ventall de col·laboracions amb aportacions de diferents àmbits i en la part final tenen el seu espai els anunciants que fan possible que la mateixa Revista haja vist la llum. Cal recordar que en la part central de la presentació va prendre la paraula el mantenidor de l’acte, tasca que va assumir enguany el fester de la Filà Muladís amb arrels Almogàvers Franjo Maíquez Richart, i qui va expressar el que per a ell suposa la revista de festes prenent com a referència paraules sorgides de cadascuna de les lletres que donen forma al vocable ‘*Sentiment’.
Els parlaments del president de la Junta de Festes (Rafael Monar) i de l’alcalde de la capital del Comtat (Jordi Pla), amb els seus millors desitjos de cara als festejos del segon cap de setmana d’agost que s’acosten, va culminar aquesta presentació abans que sonara l’Himne de Festes.

Send this to a friend