Un treballador resulta ferit després de precipitar-se en un edifici en obres

Ha sigut traslladat a l'hospital després de ser atés pel SAMU en el lloc dels fets

Un treballador resulta ferit després de precipitar-se en un edifici en obres
L’edifici en el qual ha tingut lloc el succés ha sigut precintat. | M. PAYÁ

Un home ha resultat ferit mentre treballava en una obra al carrer Sant Mateu d’Alcoi, just al costat d’un edifici municipal en el qual s’està intervenint.

“Possiblement l’accident s’ha produït en les tasques d’una rehabilitació de l’edifici“, s’indica des del consistori alcoià.

Des del Consorci Provincial de Bombers s’ha informat que el succés ha ocorregut passades les 9 i mitja del matí de hui, en el qual el treballador ha sigut alliberat després de caure d’una altura de tres plantes per la solsida d’un forjat “quedant atrapat per enderrocs i rebles”.

Una vegada alliberat, l’home, de 23 anys, ha sigut atés pel SAMU i posteriorment traslladat a l’hospital Verge dels Lliris. Des de l’Ajuntament s’indica que, en el moment del trasllat l’home estava conscient.

L’edifici ha sigut precintat i fins al lloc dels fets han acudit una unitat mane prefectura i una bomba urbana pesada del parc de bombers de La Muntanya, a més d’efectius de la Policia Local i Nacional. També membres del govern municipal han anat fins a la zona.

Des dels departaments municipals s’ha requerit la presència dels propietaris particulars com també dels tècnics de l’empresa que està duent a terme aquestes obres, perquè aporten tota la informació de l’estat de l’obra i poder avaluar per part de l’Ajuntament l’estat d’aquestes.

 

Send this to a friend