El Granada diu adeu a Jorge Molina

L'exfutbolista s'ha quedat fora del projecte després de l'arribada d'un nou entrenador

El Granada diu adeu a Jorge Molina
Jorge Molina al costat de Paco López, ex entrenador del Granada CF.

El món del futbol dona un altre gir en la vida de Jorge Molina. Després de penjar les botes als 42 anys en finalitzar la temporada 2022-2023, l’exfutbolista es va unir al cos tècnic del Granada CF com a auxiliar. No obstant això, amb l’arribada de Guille Abascal com a nou entrenador de l’equip, Molina es queda fora del nou projecte tècnic.

La decisió de no continuar amb Molina en el cos tècnic es va prendre després d’una sèrie de reunions i debats intensos la setmana passada. Així doncs, després d’haver sigut una peça important per a l’anterior tècnic Paco López, Molina deurà ara buscar un nou destí.

L’alcoià va haver de posar fi a la seua carrera com a futbolista a causa d’una lesió mentre jugava amb el Granada fa un any. Aquesta lesió el va obligar a prendre una de les decisions més complicades de la seua trajectòria: penjar les botes malgrat el seu desig de continuar jugant. No obstant això, el club nassarita, reconeixent la seua experiència i dedicació, li va oferir un lloc en el cos tècnic per a la temporada 2023-2024.

Aquest mateix curs ha sigut especialment difícil per al Granada CF, amb problemes interns i una falta d’entesa que han portat a l’equip a acabar en l’última posició de la taula, resultant en el descens a segona divisió.

Després de la partida de Paco López la temporada passada, i l’arribada de Cacique Medina, Jorge Molina es va veure una cosa desplaçada. L’uruguaià va introduir el seu propi cos tècnic, relegant a Molina a un paper secundari. Amb l’arribada de Sandoval, Molina va poder prendre un rol més actiu a causa del seu coneixement profund del vestuari del Granada, basat en la seua experiència com a jugador. No obstant això, amb l’arribada de Guille Abascal i el seu nou equip tècnic, Jorge Molina es veu obligat a buscar un nou destí fora del Granada.

Durant aquest temps, Molina ha continuat ampliant la seua formació acadèmica en l’àmbit tècnic del futbol. Encara que el seu futur és incert, la seua passió per aquest esport i la seua dedicació asseguren que no romandrà lluny dels terrenys de joc durant molt de temps.

Send this to a friend