Trauen a concurs l’obra del pavelló de gimnàstica artística

Una vegada publicat en el BOP, les empreses tindran 26 dies per a presentar les ofertes

Trauen a concurs l'obra del pavelló de gimnàstica artística
Recreació de l’interior del futur pavelló de gimnàstica artística.

En aquests dies s’ha aprovat traure a concurs la construcció del futur pavelló de gimnàstica artística que hi haurà a Alcoi per part de la Junta de Govern del consistori alcoià.

L’edil d’Esports, Alberto Belda, detalla que aquest últim tràmit obri la porta al fet que en els pròxims dies les empreses interessades puguen presentar les seues ofertes. Això serà una vegada que el projecte es publique en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), alguna cosa que està previst per a aquesta setmana.

A partir d’eixe moment, hi haurà un termini de 26 dies naturals per a la presentació d’ofertes.

El pressupost de licitació és de 825.302 euros, després d’haver actualitzat els preus, ja que el concurs inicial era de 707.619 euros.

Una vegada que les obres siguen adjudicades, el pavelló haurà d’estar construït en 13 mesos.

Belda assenyala que és “una demanda de fa més de 25 anys. És un deute que té l’esport alcoià amb la gimnàstica artística, que arriba a més en un moment molt fanfarró. Per primera vegada tindrem dos esportistes alcoians olímpics, i els dos en la modalitat de gimnàstica artística: Néstor Abad i Laura Casabuena”.

A més d’un deute amb aquesta modalitat, el regidor assenyala que tant Néstor, com Laura o Maia Llácer, tindran un espai per a entrenar “quan estiguen a Alcoi”, i fer-lo amb totes les garanties i seguretat possibles, aspecte que destaca l’edil de cara a les i els esportistes que el practiquen, per a evolucionar.

CARACTERÍSTIQUES DEL PAVELLÓ
Recordar que el pavelló estarà situat en la Zona Nord, en la parcel·la que antigament ocupava el col·legi Miguel Hernández.

Aquesta instal·lació tindrà 1000 m² i comptarà amb tots els aparells de gimnàstica artística tant femenina com masculina i tindrà dos fossats, sent l’únic espai en tota la província d’Alacant d’aquestes característiques. També tindrà una graderia, baix del que estaran els serveis i vestuaris.

Des del consistori s’avança que en aquest nou pavelló, en un futur, es podran albergar campionats i tot tipus de tornejos.

A més del propi pavelló, el projecte contempla un espai obert a la ciutadania, creant una nova plaça amb vegetació i bancs.

MILLORES DE LES EMPRESES
Les empreses poden presentar unes certes millores en les seues ofertes. S’han dividit en tres blocs: l’equipament urbà; la neteja total de l’obra; i finalment, el desbrossament, neteja, moviment de terres exterior, excavacions, farciments, tancaments exteriors, escales, paviments exteriors i jardineria.

Send this to a friend