Suspenen l’activitat ferroviària Alcoi-Ontinyent per un incendi forestal

Els bombers ho han donat per estabilitzat

Suspenen l'activitat ferroviària Alcoi-Ontinyent per un incendi
Imatge de l’incendi forestal. | PERIÒDIC ONTINYENT

Un incendi forestal declarat prop del paratge Pou Clar d’Ontinyent ha obligat a suspendre l’activitat ferroviària entre Alcoi i la citada localitat a causa de la proximitat de les flames, segons s’ha informat des d’Adif , i també per a facilitar les labors d’extinció.

Els bombers han donat per estabilitzat l’incendi, el qual ha obligat a desallotjar a alguns veïns, els qui ja poden tornar a les seues cases, sobre la base de la informació oferida per Emergències 112 CV.

Des del Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana s’ha donat a conéixer que l’incendi declarat hui diumenge ha obligat a activar la situació 1 del Pla Especial enfront del Risc d’Incendis Forestals i que fins a la zona s’han mobilitzat tres unitats de bombers de la Generalitat, tres autobombes, quatre mitjans aeris, un agent mediambiental i una unitat de prevenció d’incendis.

L’última actualització realitzada és de les 18’30 hores, i s’ha indicat el retorn dels veïns que havien sigut desallotjats, la reobertura al trànsit de la CV-81, que havia sigut tallada, mentre que la circulació ferroviària entre Alcoi i Ontinyent segueix tallada.

Send this to a friend