Comencen a col·locar la nova pavimentació al carrer Sant Josep

Les obres van començar a la fi del passat mes de maig

Comencen a col·locar la nova pavimentació al carrer Sant Josep
Imatge dels treballs que s’estan realitzant en els últims dies.

La col·locació de la nova pavimentació al carrer Sant Josep s’ha iniciat recentment, sent visible ja en el tram entre El Tap i Santa Rita.

Les obres van començar a la fi del mes de maig, tenen un termini d’execució de huit mesos i l’àmbit d’actuació abasta una superfície d’uns 1.500 m² aproximadament.

Els treballs van ser adjudicats per 302.397 euros a l’empresa Telmex Tecnològica General 21, SL. Es tracta d’uns treballs inclosos en la línia d’implantació de Zones de Baixes Emissions, que compta amb una subvenció total de més de 2,6 milions d’euros, a través del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (*PRTR), finançat per la Unió Europea- Fons Next Generation.

El projecte planteja un vial de preferència per als vianants, amb la creació d’una plataforma única que s’aconseguirà mitjançant la substitució del material existent actualment en les voreres i en la calçada per diferents peces de granit flamejat, així com per la introducció puntual d’arbratge i mobiliari urbà.

Send this to a friend