Laura i Néstor volen alt cap a París

En set dies comença el somni olímpic per als gimnastes alcoians

Laura i Néstor volen alt cap a París
Laura Casabuena i Néstor Abad en el Campionat d’Espanya.

Els dos olímpics alcoians parteixen demà cap a París, la ciutat de les llums, un destí amb el qual han somiat durant anys i que podria convertir-se en un dels seus llocs favorits. Laura Casabuena i Néstor Abad viatgen a la capital francesa per a disputar els tan esperats Jocs Olímpics de 2024 i deixar empremta en l’esdeveniment esportiu amb més renom a nivell mundial.

Una setmana els separa de la gran cita olímpica. Néstor Abad s’estrenarà en els seus tercers Jocs amb l’equip masculí del #TeamSpain, en la subdivisió 3, el 27 de juliol a les 20 hores. Laura Casabuena, per part seua, debutarà en les seues primeres Olimpíades un dia més tard, diumenge que ve 28 de juliol a les 21’10 hores, en la subdivisió 5. Totes dues competicions es duran a terme en el Bercy Arena,un escenari icònic per a l’esport a París i per a tota França.

Des de la seua arribada demà fins al pròxim cap de setmana, Laura i Néstor tindran entrenaments diaris tant en el lloc de la competició com en altres instal·lacions assignades. Durant els dies de competició, els gimnastes realitzaran primer un calfament general i un entrenament en una sala annexa, on practicaran en tots els aparells. Després, es traslladaran a la sala de competició, on desfilaran i seran presentats els participants. Després d’aquesta presentació, tindran 4-5 minuts addicionals de calfament en cada aparell abans d’iniciar la competició oficial.

Laura i Néstor no estaran solos en aquesta aventura. Viatgen amb tota la delegació espanyola de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, que inclou a entrenadors, fisioterapeutes i personal federatiu. A més, rebran el suport presencial dels seus entrenadors del Club El Pastoret, Lara García i Tavi Fuentes, així com dels seus familiars: els pares i la germana de Laura, i la germana i el cunyat de Néstor.

Send this to a friend