McDonald’s es traslladarà pròximament a Cocentaina

Deixarà d'estar situat a Alcoi, en un espai qualificat com a zona verda que impedeix, per sentència judicial, utilitzar el McAuto

McDonald's es traslladarà pròximament a Cocentaina
El McAuto no es pot utilitzar des de fa diversos anys a causa d’una sentència judicial. | S. G. B.

Des de fa diversos anys a Alcoi està situada la cadena de menjar ràpid McDonald’s. Deixarà de ser així pròximament perquè aquesta empresa es traslladarà a alguns metres, ja en el terme municipal de Cocentaina, més o menys, enfront del parc de bombers.

Recordar que des d’alguns anys aquesta franquícia no pot utilitzar el McAuto a causa d’una sentència judicial, en la qual es decretava limitar l’ús de part de l’espai exterior en haver-se construït sobre un terreny qualificat com a zona verda.

L’alcalde, Toni Francés, ha anunciat que existeix el compromís de l’empresa de mantindre els llocs de treballs i no ha sabut concretar possibles terminis per a quan es faça el trasllat, ja que, en principi, el nou McDonald’s es construirà en una parcel·la en la qual ara està una nau buida que haurà de ser demolida.

Així mateix, el primer edil, ha criticat durament al Partit Popular, ja que aquest projecte va tirar avant quan ells governaven a Alcoi, i quan ja es va plantejar el problema d’uns certs incompliment, i s’ha referit al fet que aquest cas se suma a altres executats pels conservadors a la nostra ciutat, com La Rosaleda o Serelles, que estan en una situació similar.

Aquest espai, de propietat municipal, ja que es tracta d’una concessió, passarà a ser d’ús de la ciutadania, i Francés ha avançat que l’Ajuntament està estudiant possibilitats per a dotar-lo d’utilitat.

En l’edició de El Nostre d’aquest dissabte 20 de juliol s’ampliarà la informació sobre aquest cas.

Advertisements

Send this to a friend