Que no paren els riures dels més xicotets

Erum renova la seua unió amb l'ONG Payasospital

Que no paren els riures dels més xicotets
Els pallassos professionals ofereixen actuacions i jocs en diferents hospitals.

Fer somriure als altres és possiblement un dels actes més generosos que podem oferir les persones.

El somriure, i tan positiu com ella comporta, és l’objectiu principal de l’ONG Payasospital, amb la qual el Grup Erum ha renovat el seu conveni de col·laboració, per tercer any consecutiu.

Payasospital centra la seua activitat als hospitals de la Comunitat Valenciana, i en aquest 2024 ha complit 25 anys d’existència.

Des de l’empresa alcoiana es detalla que el propòsit de la nova signatura d’aquest acord és “continuar promovent el benestar dels xiquets hospitalitzats i les seues famílies”.

Així, els més xicotets es converteixen en el ‘públic’ dels pallassos professionals que conformen la citada ONG, i com se sol dir, ‘si Mahoma no va a la muntanya, la muntanya va a Mahoma’. Si els xiquets i xiquetes no poden gaudir dels pallassos i de les seues actuacions fora de l’hospital, el fan dins d’ell.

Alguna cosa que es pot considerar tan simple com un somriure, té un gran rerefons, l’ONG Payasospital realitza una important labor humanitària i ofereix suport emocional als xiquets i xiquetes.

Que no paren els riures dels més xicotets
Signatura de renovació de l’acord.

“És un honor poder contribuir al benestar dels xiquets hospitalitzats. La dedicació i passió de Payasospital són veritablement inspiradores, i estem compromesos a continuar donant suport a aquesta meravellosa causa”. Són les paraules de la CEO del Grup, Coral Erum, encarregada de signar la renovació del conveni de col·laboració al costat de la responsable de màrqueting de l’ONG, Maite Espí, en un acte celebrat en la seu central del grup, situada a Alcoi.

L’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi és un dels tants centres hospitalaris als quals Payasospital porta l’alegria i l’entreteniment mitjançant actuacions en viu, jocs interactius i altres dinàmiques dissenyades especialment per a cada hospital.

A través d’aquestes intervencions, els pallassos professionals de l’ONG aconsegueixen crear un ambient més positiu mitjançant moments de relax i de distracció per als més xicotets mentre que estan hospitalitzats.

Send this to a friend