L’Alcoyano comença demà la pretemporada a La Nucia

Amb 21 futbolistes, deu d'ells fitxatges, mancant tancar la plantilla amb un migcampista i un 9

L'Alcoyano comença demà la pretemporada a La Nucia
Vicente Parras, entrenador del Alcoyano

L’Alcoyano 2024/25 tira a rodar demà a La Nucia, en un escenari inèdit en la història del club, ja que per primera vegada no començarà una pretemporada en el Collao sinó que ho farà en el Municipal Camilo Cano, la nova casa dels blanc-i-blaus, que només abandonaran durant les pròximes setmanes per a jugar el 14 d’agost el Trofeu Ciutat d’Alcoi enfront de l’Hèrcules.

L’Alcoyano comença a entrenar amb 21 futbolistes, deu d’ells fitxatges, i mancant posar la guinda amb l’arribada d’un migcampista i un 9, que elevaria el nombre de jugadors a vint-i-tres. Un excés d’equipatge que obligaria a donar alguna baixa. La primera va ser Álvaro Vega a la fi de la setmana passada.

Segueixen els porters Jaume Valens i Perales, els defenses Sergi López, Primi i Farru, els migcampistes Antón, Imanol, Albisua i Juanan i els davanters Lara i Prada. Onze en total.

Les cares noves són els defenses Pichu Atienza (Asteras Grècia), Borja Granaero (Castellón), Jon Rojo (Unionistas), Andrés Rodríguez (Yeclano) i Pablo Morgado (Jove Español), els migcampistes Celou (Cartagena B), Dani Molina (San Fernando) i Ferni (SD Logroñés) i els davanters Cristian Herrera (San Fernando) i Niang (Melilla). Deu han sigut les incorporacions.

Send this to a friend