L’Alcoyano coneix als seus rivals i els amistosos de pretemporada

Només ha transcendit la data del 14 d'agost enfront de l'Hèrcules, en el retorn del Trofeu Ciutat d’Alcoi

L'Alcoyano coneix als seus rivals i els amistosos de pretemporada
Els jugadors de l’Alcoià celebren un gol. ARXIU

La tardança de la Federació Espanyola de Futbol a pronunciar-se va fer que es dispararan les especulacions entorn de la distribució dels dos grups de Primera Federació per a la pròxima temporada.
Va ser el dimarts al matí quan per fi va haver-hi ‘fumata blanca’ i es va saber que l’opció triada era la divisió nord/sud, amb el que l’Alcoyano integrarà el grup 2, al costat dels altres tres clubs valencians –Hèrcules, Intercity i Vila-real B–, més els andalusos, que tornen a ser majoria malgrat els ascensos de Màlaga i Còrdova, amb set equips d’aquesta Comunitat –Algesires, Antequera, At. Sanluqueño, Marbella, Betis B, Recreatiu de Huelva i Sevilla At–, als quals cal sumar els dos murcians –Murcia i Yeclano–, quatre madrilenys –Alcorcón, Fuenlabrada, At. Madrid B i Reial Madrid Castella–, un extremeny –Mèrida–, un balear –Eivissa– i el Ceuta.
En total, huit novetats respecte a la passada lliga, estant previst començar el cap de setmana del 24 i 25 d’agost.
El grup I estaran compost per: Athletic B, Barakaldo, Osasuna B, Arenteiro, Lugo, Cultural Lleonesa, Andorra, Barça B, Nàstic, Gimnàstica Segoviana, Orense, Cèlta B, Reial Societat B, Real Unió, Amorebieta, Ponferradina, Tarazona, Sestao, Unionistes de Salamanca i Zamora.

Set amistosos
Quant als partits de pretemporada, l’Alcoyano té previst disputar algun amistós enfront de rivals estrangers que es troben de stage en la Costa Blanca.
De moment només ha transcendit la data del 14 d’agost enfront de l’Hèrcules, en el retorn del Trofeu Ciutat d’Alcoi, havent-hi programats també amisotosos enfront de La Nucia, Águilas, UCAM Múrcia i Oriola.

Advertisements

Send this to a friend