L’Orgull LGTBI es creix davant els últims atacs

La Bandeja va acollir ahir tard una concentració en la qual va onejar la bandera multicolor

L'Orgull LGTBI es creix davant els últims atacs
El Col·lectiu LGTBIQ+ Mariola va denunciar que van arrancar cartells de la manifestació en diversos punts d’Alcoi.

El col·lectiu LGTBI d’Alcoi i comarca va tornar a eixir ahir al carrer per a celebrar el Dia de l’Orgull LGTBI i protestar en defensa dels drets de les persones que s’identifiquen amb qualsevol de les identitats o orientacions que comprén el ventall de la diversitat sexual.

La concentració, organitzada pel Col·lectiu LGTBIQ+ Mariola, es va dur a terme en La Bandeja, que va congregar a un centenar de persones, algunes d’elles portant banderes reivindicatives i de rebuig als atacs que ve denunciant el col·lectiu en els últims temps, més concretament, la “censura” per part del govern de la Generalitat.

D’altra banda, aquesta setmana han aparegut pintades contra el col·lectiu en l’exposició urbana sobre orientació sexual que hi ha instal·lada en la plaça Ramón y Cajal, en el marc també de la programació d’activitats de l’Orgull 2024. La Policia Nacional està investigant un possible delicte d’odi.

Per part seua, des del col·lectiu demanen impulsar una educació inclusiva basada en els valors de la diversitat i la tolerància.

Send this to a friend