Mazón reuneix al Palau als esportistes olímpics valencians

Entre ells estaven els alcoians Néstor Abad i Laura Casabuena

Mazón reuneix al Palau als esportistes olímpics valencians

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, va voler traslladar aquesta setmana als esportistes de la Comunitat Valenciana seleccionats per a participar en els Jocs Olímpics que “sou l’orgull i l’esperança”, en un acte celebrat en el Palau de la Generalitat i al qual també va assistir el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, i el president del Comité Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco.

Entre els esportistes van estar els gimnastes alcoians Néstor Abad i Laura Casabuena.

El cap del Consell va comentar a la delegació d’esportistes que “representeu a més de cinc milions de valencians que ja vibren amb vosaltres”. Mazón va destacar l’exemple que els atletes suposen pel seu compromís i dedicació, i que, a més, compten amb “el toc que vos dona ser de la Comunitat Valenciana”.

Durant la seua intervenció, va posar en valor el “ecosistema de suport i passió per l’esport valencià, que és un sistema d’èxit” i va fer referència al consens general que existeix entorn de l’esport valencià que “és prioritari en la Comunitat Valenciana” i la unió que es manifesta al voltant dels valors que representen de compromís, esforç, noblesa i superació.

Mazón reuneix al Palau als esportistes olímpics valencians

Send this to a friend