Antonio Piñero, premi d’honor per la seua trajectòria en la publicitat

L'alcoià ha rebut l’Alce d’Honor en la major convocatòria dels guardons amb 26 agències de la província participants

Antonio Piñero, premi d’honor per la seua trajectòria en la publicitat
El publicista celebrant la concessió del premi.

El publicista alcoià Antonio Piñero ha rebut l’Alce d’Honor en el transcurs de la gala de l’Associació 361é que agrupa les agències publicitàries alacantines. Sota el lema ‘La terreta no té sostre’, la creativitat alacantina va reunir en una doble jornada a agències, anunciants i estudiants de publicitat.

Per primera vegada, va haver-hi una sessió matinal de “inspiració i casos d’èxit”, en ‘Casa del Fester’, plantejant contingut d’interés per als anunciants, dircoms, estudiants i per a tots els professionals d’aquesta indústria.

La jornada vespertina va tindre lloc a l’auditori Óscar Esplá del Parc de L’Aigüera de Benidorm, on es va realitzar el lliurament dels Premis Alce 2024 a la creativitat publicitària alacantina, guardons anuals entregats per l’Associació d’Empreses de Publicitat de la Província d’Alacant 361é.

Durant aquesta gala, la junta directiva de l’associació va entregar l’Alce d’Honor a Antonio Piñero, per la seua trajectòria publicitària i el premi Anunciant 361é a la joguetera Cayro per la seua manera d’integrar les noves tecnologies en el joc tradicional i de potenciar el pensament creatiu.

Els Premis Alce convoquen a les agències alacantines per a presentar i compartir el treball de tot un any. L’exponencial participació, aquesta temporada amb 26 agències de la província i més de 200 peces presentades, és un indicador de l’activitat que mou el sector.

Send this to a friend