Los 40 Summer Live tornen al juliol a Alcoi però canvien d’escenari

El concert serà en la plaça Al-Azraq, amb entrada lliure

Los 40 Summer Live tornen al juliol a Alcoi però canvien d'escenari
El DJ Óscar Martínez serà de nou mestre de cerimònies. ARXIU

El festival estiuenc de Los 40 Principales torna a Alcoi el mes vinent de juliol, per tercer any consecutiu. Los 40 Summer Live arriben a la ciutat el dimarts 23 de juliol i aquesta vegada el reeixit format torna amb importants novetats, que han sigut anunciades en roda de premsa pel regidor de Joventut, Carles Sansalvador, i representants de l’emissora de ràdio.

La primera és el canvi d’emplaçament, ja que es durà a terme en la plaça Al-Azraq, en la Zona Nord, en lloc de l’antic abocador de Cotes Baixes, on es va desenvolupar en les dues edicions anteriors. A més, l’entrada serà lliure, de manera que no cal retirar invitacions per limitació d’aforament.

Aquests dos canvis farà que cresca el nombre d’espectadors, segons l’organització, que espera duplicar la xifra de públic d’anteriors anys, quan es van comptabilitzar al voltant de 5.000 assistents. Per a Juan Jordá, director de Radio Alcoy, “és una gran satisfacció que Los 40 Principales compten amb una ciutat d’interior per al seu gira”, que aquest estiu farà un total de 22 parades, la gran majoria en ciutats de costa.

En aquesta ocasió, el cartell compta amb un total de 13 artistes participants i alguns d’ells repeteixen a Alcoi. Així mateix, el mestre de cerimònies continuarà sent el valencià Óscar Martínez, el popular DJ de Los 40 que en anteriors edicions ha posat a ballar a tot el públic alcoià.

Entre els cantants i grups convidats destaquen noms consolidats del panorama pop espanyol, com l’ex component de El Canto del Loco, David Otero, o altres que estan en plena expansió, com el grup que va ser premie revelació de Los 40 Music Awards, Marlon, que sona molt en la ràdio amb un tema al costat d’Álvaro de Luna, que per un cert figura en el cartell de la gira però no estarà a Alcoi.

Sí que ho faran altres cantants de referència ara mateix com Hilario, De Pol, Noan o els reeixits Adexe & Nau, que ja van estar l’any passat. Completen la llista La Beba, Pol Granch, César AC, Polo Nández, Mayo, Elio Leiros i Samantha.

El concert avança la seua hora d’inici a les 9 de la nit, amb la intenció de provocar les menors molèsties possibles als veïns, tal com remarquen des de l’organització.

Advertisements

Send this to a friend